• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO SU NAJGORE FRIZURE FUDBALERA - MEĐU NJIMA I BIVŠI ŠTOPER PARTIZANA: Njegov stajling se ne zaboravlja, prisjetite se

Autor Haris Krhalić

Došao je kao veliko pojačanje za Ligu šampiona, igrao jednu sezonu u Partizanu i svi ga se i dalje sjećaju.

 Najgore frizure fudbalera u istoriji Izvor: MN PRESS

Britanski "Dejli mejl" je povodom toga što je Erling Holand promenio frizuru i počeo da nosi kikice napravio listu igrača sa najboljim i najgorim frizurama u svijetu fudbala, a na njoj se našao i jedan bivši fudbaler Partizana. I to među fudbalerima sa najgorim frizurama.

U pitanju je nigerijski štoper Taribo Vest koji je nosio crno-bijeli dres u sezoni 2003/04, a i tada je imao svoju prepoznatljivu frizuru - u principu dvije male kikice sa obje strane glave, ofarbane u jarke boje na obrijanoj glavi. 

"Tri uzastopna Svjetska prvenstva u devedesetim donijela su nam neke od najgorih frizura u istoriji ove prelijepe igre. Jedan od naših izbora je bez dileme i Taribo Vest koji se na turnirima pojavljivao sa zelenim kikicama. Vijest je bio poznat jer je mijenjao boju kikica po tome za koga igra, pa je tako kada je nastupao za Nigeriju nosio zelene kikice", piše u tekstu engleskog medija. Podsjetite se kako je Vest izgledao dok je igrao u Srbiji: 

On je nakon rodne Nigerije stigao u Evropu gdje je nastupao za Okser, potom za Inter i Milan, potom za Derbi Kaunti i Kajzerslautern prije Partizana. 

Što se tiče ostatka liste, među najgorima su se pored Vesta našli velikani. Roberto Bađo sa svojim repom sa Svjetskog prvenstva 1994. i Ronaldo sa čuvenom frizurom koja je obilježila Japan i Južnu Koreju 2002. godine. Tu je i kultna "jašarka" Krisa Vodla, kao i Rodrigo Palasio sa svojim repićem. 

Među najboljim frizurama su frizura Dejvida Bekama iz perioda 2001. do 2003. godine, zatim naravno Karlos Valderama sa svojim nezaboravnim stajlingom, Rud Gulit i njegovi dredovi, Nejmar sa početka karijere u Barseloni i razne varijante frizure Pola Pogbe.

Pročitate i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC