• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kupujete Ronalda, Ibrahimovića, šta to uopšte radite!? Gleda koga Mančester junajted dovodi i ne može da vjeruje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati napadač javno kritikovao Mančester junajted

 Endi Kol kritikuje Mančester junajted Izvor: Profimedia

Nekadašnji centar Mančester junajteda Endi Kol javno je kritikovao postupke svog bivšeg kluba. On je oštro osudio odluke "crvenih đavola" da dovede napadače veterane, poput Kristijana Ronalda, koji je stigao sa 36 godina, Zlatana Ibrahimovića, koji je došao sa 35 ili Edinsona Kavanija, koji je postao napadač Junajteda sa 33 godine.

"Kupujemo starije centarfore za đavolski mnogo novca i onda se uvijek nalazimo u istoj situaciji poslije nekoliko godina. Ovo je Mančester junajted, bolji smo mi od toga", rekao je napadač koji je dao čak 121 gol za "crvene đavole".

Njegova izjava svakako ima veze i sa ponovnim interesovanjem kluba sa Harija Kejna, lidera Totenhema koji će sljedeće nedjelje napuniti 30 godina. Isto tako, Kol je sasvim jasno stavio do znanja i šta misli o potencijalnom dolasku napadača Atalante, Rasmusa Hojlunda, Danca koji ima samo 20 godina.

"Ne kažem da bih odbio Harija Kejna ako postane dostupan za pravi novac, naravno da ne bih. Ali mislim da Mančester junajted u posljednjih pet ili šest godina dovodi ljude koji su u sredini tridesetih ili u kasnim tridesetim, a onda to ponovo radi iz sezone u sezonu. Zato smo se našli u poziciji u kojoj smo sad. Dugoročno, nismo tražili igrača koji može da nosi Mančester junajted narednih pet ili 10 godina ili koliko god. Mančester junajted je na tome izgrađen - da menadžer uđe u sezonu sa trojicom ili četvoricom napadača. Imaš garantovano ono što ćeš dobiti. Možda ćeš nekoga prodati, ali već imaš nekoga tih godina koji može da nosi klub naprijed. Na primjer, ja sam otišao, ali Rud Van Nistelroj je bio tu i nastavio je da to radi mnogo godina", rekao je Endi Kol.

Mančester junajted je prošlu sezonu završio na trećem mjestu tabele Premijer lige, a u ovom trenutku "devetka" Junajteda je Entoni Marsijal (27), najbolji golgeter je Markus Rašford (25), iako mu je najčešća uloga da napada po levom krilu, a tu je i Englez Džejson Sančo (23), koji je prošle sezone bio treći strijelac tima sa šest golova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC