• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao da su ga bumbari izujedali! Fudbaler Mančester junajteda ošao na pripreme, neprepoznatljiv! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kazemiro se pošteno ugojio tokom ljeta i to se vidjelo na pripremama Mančester junajteda.

 Kazemiro iz Mančester junajteda se ugojio Izvor: Profimedia

Brazilski fudbaler Kazemiro (31) stigao je ljetos u Mančester junajted iz Real Madrida u rekordnom transferu (70 miliona evra) i vrlo brzo se pokazalo da je upravo takav tip igrača nedostajao "crvenim đavolima". Ipak, to nikada nije bila dilema, nego koliko još može da pomogne Junajtedu s obzirom na godine, ali i tendenciju da se ugoji nekoliko kilograma.

Takve slutnje potvrdile su se ovog ljeta kada se Kazemiro konačno pojavio na pripremama Mančester junajteda, pošto je dobio nekoliko slobodnih dana više od trenera Erika ten Haga zbog dodatnih obaveza sa reprezentacijom Brazila, a čini se da to vrijeme defanzivni fudbaler nije proveo tako što je pazio na ishranu. Nakon što su se pojavile fotografije na kojima se vidi da se Kazemiro ugojio, navijači su ostali u šoku.

Na društvenim mrežama se šale na račun njegovog lica, koje je posebno "oteklo" usljed konzumacije hrane i pića koja nisu preporučena fudbalerima, tako da je pitanje koliko će mu biti potrebno da se dovede u red. To je posebno pripremno kada se pogledaju fotografije iz prošle godine na kojima je imao nekoliko kilograma manje.

Podsjetimo, Kazemiro je karijeru počeo u Sao Paulu da bi još kao tinejdžer stigao u mlađe kategorije Real Madrida, da bi se u prvi tim "kraljevskog kluba" vratio preko Porta. Zajedno sa Modrićem i Krosom činio je najbolji trio veznih fudbalera u posljednjih šest-sedam godina, međutim u klubu su potom procijenili da je ponuda od 70 miliona evra dovoljna da bi se oprostili od njega i doveli mlađe fudbalere.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC