• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I drugi Mančester ima svog Halanda! Pukla bomba u Premijer ligi, dovedena "danska zvijer" za 70 miliona

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mančester junajted se pojačao u Atalanti za 70 miliona evra.

 Rasmus hejlund potpisao za Mančester junajted Izvor: Profimedia

Mančester junajted je poslije duge potrage konačno pronašao napadača koji se uklapa u sistem Erika ten Haga, pa se još čeka samo ozvaničenje saradnje sa Rasmusom Hejlundom (20). U pitanju je mladi napadač iz Danske koji je prošle sezone oduševio u Atalanti i odmah je privukao pažnju velikana, a za koga na "Old Trafordu" vjeruju da može da bude ono što je Erling Haland u gradskom rivalu Mančester sitiju.

Kako javlja italijanski "insajder" Fabricio Romano, postignut je dogovor i Hejlund će u Junajted preći za 70 miliona evra, uz određene bonuse, vjerovatno za broj golova, utakmica... Još prije deset dana Hejlund je dogovorio lične uslove sa Junajtedom i potpisaće petogodišnji ugovor.

Visoki i snažni napadač iz Kopenhagena je poput Halanda prve značajne korake napravio u Austriji, samo umjesto u dresu Salcburga - to je bio Šturm iz Graca, a samo 21 meč bio je dovoljan da ga Atalanta kupi. "Lovci na talente" su odmah gurnuli u prvi plan Hejlunda, posebno nakon značajnih povreda drugih napadača, tako da je u svojoj prvoj sezoni u Seriji A postigao devet golova. Druge neće ni biti...

Podsjetimo, Junajted već dugo kuburi sa napadačem i taj problem nije bio riješen ni dolaskom Kristijana Ronalda, koga je Ten Hag otjerao u decembru. U ovom prelaznom roku su to postavili kao prioritet i konačno riješili, pa je Hejlund četvrto pojačanje poslije Mejsona Maunta, Andrea Onane i Džonija Evansa. Sada se očekuje još Sofijan Amrabat iz Fiorentine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC