• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Izgubila sam bebu, spasi me dok me ne ubije" Brazilac radio monstruozne stvari djevojci, izbačen iz reprezentacije

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije stravičnih optužbi, poznati fudbaler ekspresno izbačen iz reprezentacije

 Antoni izbačen iz reprezentacije Brazila Izvor: MN PRESS

Zvijezda Brazila i Mančester junajteda, napadač Antoni, izbačen je iz reprezentacije i mogao bi, za početak, da bude izbačen i iz tima u Engleskoj, nakon jezivih optužbi bivše djevojke. Na dan kada je ona medijima u Brazilu govorila o navodno strašnom nasilju koje je pretrpjela od njega, čelnici nacionalnog tima odlučili su da ga odstrane iz ekipe i tako će biti do daljeg. A optužbe su takve da će mu sigurno biti doveden u pitanje i ostanak na slobodi.

"Kao posljedica činjenica koje su isplivale u javnost i koje moraju biti istražene, a u namjeri da zaštitimo navodnu žrtvu, kao i igrača i reprezentaciju Brazila, Fudbalska federacija Brazila povukla ga je iz reprezentacije", zvanično je saopšteno.

Fudbalerova bivša djevojka, Gabrijela Kavalin, tvrdila je da je zbog prijetnji poznatog fudbalera pretrpjela veliki stres i da je usljed psihičkog i fizičkog nasilja izgubila i bebu u toku rane trudnoće. Ona je brazilskim medijima dostavila fotografije i poruke sa Whatsappa, uz objašnjenje da ju je 100 miliona evra plaćeni fudbaler Junajteda prvi put napao u junu prošle godine, dok je bila trudna.

Prema njenim navodima, Antoni je bio ljut zato što ju je zatekao u noćnom klubu u kojem je bio i on i zato je ugurao u auto, napadao je u naletima i prijetio joj da će je izbaciti iz automobila pri velikoj brzini.

"Rekao mi je da ako ne budem sa njim, neću biti ni sa kim... Tresla sam se od straha", njene su riječi.

Fudbaler je navodno nju napadao i ove godine, u Mančesteru, gdje su zajedno živjeli jer on igra za Junajted. Sve se dogodilo dan nakon pobjede "crvenih đavola" u gradskom derbiju protiv Mančester sitija, kada ju je udario pesnicom u grudi i prevrnuo joj silikonski implant. Zbog toga je morala u Brazil na operaciju, a on joj je poslije toga govorio da je nije udario, već da ju je "zadržao uz zid".

Treći napad dogodio se u maju ove godine, kada je pokušao da je udari po licu staklom. Ona se branila i tada je zadobila duboku rasjekotinu na prstu desne ruke, zbog koje joj je virio i dio kosti. "Moram da odem odavde, prije nego što me ubije", napisala je ona agentu za putovanja, tražeći hitno da joj nađe avionsku kartu za povratak kući. Među WhatsApp porukama koje je brazilski medij objavio su i one u kojima je fudbaler napisao djevojci: "Ti i ja smo gotovi. Nadam se da ćeš umrijeti. Je*i se!"

Fudbaler je odbacio optužbe, a protiv njega su pokrenute istrage i u Brazilu i u Mančesteru. Ostaje da se vidi da li će ga i Mančester junajted izbaciti iz ekipe, nakon što je takvu sudbinu doživio i Mejson Grinvud, nekad veliki talenat kluba koji je ovog ljeta otišao u Hetafe nakon što mu je suđeno zbog pokušaja silovanja i nasilničkog ponašanja. Iako oslobođen optužbi pred sudom, nakon tih teških optužbi njegova karijera na Old Trafordu je do daljeg gotova. Da li će biti ista situacija i sa Brazilcem, pod uslovom da uopšte ostane na slobodi poslije ovakvih monstruoznih optužbi?    

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC