• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna transfer "bomba" u Novom Pazaru!

Autor Milutin Vujičić

Novi Pazar je dolaskom Marka Šćepovića zaključio nikad uzbudljiviji prelazni rok.

 Marko Šćepović u Novom Pazaru Izvor: MN PRESS

Novi Pazar je u završnici prelaznog roka odlučio da se ozbiljno pojača tako da su nedavno već stigli nekadašnji sjajni fudbaleri Partizana Sejduba Suma i Adem Ljajić, dok to nije kraj. Klub kraj Jošanice objavio je i da je zaključio saradnju i sa Markom Šćepovićem, takođe još jednim bivšim fudbalerom crno-bijelih.

Dok je nejasno zbog čega baš Partizan nije "napao" povratnike u srpski fudbal, umjesto što je "lutao" tokom ljetnjeg prelaznog roka, Novi Pazar je reagovao i doveo možda i tri najveća pojačanja u istoriji kluba. Već smo vidjeli šta može Adem Ljajić koji je na debiju postigao gol za pobjedu protiv Napretka, dok ćemo tek vidjeti da li Sejduba Suma i Marko Šćepović mogu da igraju kao u najboljim danima.

"Stigao je novi bombastični napadač, Marko Šćepović (191cm), u FK Novi Pazar! Ovaj momak, poznat po svojim golgeterskim vještinama, dolazi pravo iz Španije, tačnije FC Luga, da osvoji srca naših navijača. Sa više od 125 golova u renomiranim ligama Španije, Turske, Srbije, Mađarske, Grčke i Kipra, i sa nekoliko šampionskih titula u svojoj torbi, Šćepović je pravo pojačanje koje smo čekali", navodi se u objavili Novopazaraca i dodaje: "Sada je Šćepović spreman da trese mreže u našem dresu i donese nam nove radosti. Uprava kluba je zatvorila prelazni rok sa ovim izvanrednim pojačanjem".

Podsjetimo, Marko Šćepović je sin Slađana Šćepovića i ponikao je u Partizanu za koji je igrao od 2010. do 2013. godine, da bi potom otišao u Olimpijakos, Majorku, Terek, Muskron, Fehervar i druge klubove, da bi potom ovog ljeta postao slobodan agent. Dugo je vagao i na kraju izabrao ponudu Novog Pazara.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:11
Adem Ljajić Novi Pazar
Izvor: Arenasport/printscreen
Izvor: Arenasport/printscreen

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC