• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL TRESE MANČESTER JUNAJTED! Trener "šuruje" sa svojim agentom i kupuje njegove igrače!?

Mančester junajted je opet u centru pažnje zbog ne tako lijepih stvari.

 Erik ten Hag kupuje igrače svoga agenta Izvor: Profimedia

Mančester junajted ne briljira na početku nove sezone i doživio je već tri poraza u uvodnih pet kola. Očekivalo se da će uz ulaganja koja je klub imao ovog ljeta uspjeti da se dodatno stabilizuju i da u drugoj sezoni Erika ten Haga na klupi "crvenih đavola" naprave i korak dalje, međutim sve ide u pravcu da su napravili dva unazad, posebno jer se čini da je atmosfera poljuljana kao u vrijeme dok se Holanđanin "rješavao" Kristijana Ronalda.

Novi problem nastao je oko Džejdona Sanča, koga je Ten Hag optužio da "zabušava" na treninzima, na šta je igrač reagovao burno i zato je izbačen iz prvog tima, međutim to nije sve. Britanski tabloid "Dejli Mejl" prenosi da je veliki broj fudbalera zapravo nezadovoljan radom Ten Haga i da rukovodstvo sve više brine jedan drugi problem.

Navodno, u Mančester junajtedu brinu zbog uticaja koji ima Ten Hagov agent Kis Vos. Njegova agencija je pregovarala oko dolazaka novih fudbalera ovog ljeta na "Old Traford", a to je uključivalo kupovinu napadača Rasmusa Hejlunda iz Atalante (samo mjesec dana prije toga potpisao za ovu agenciju), potom su pregovarali oko pozajmice Sofijana Amrabata iz Fiorentine, dok su takođe prodali i Zidana Ikbala u Utreht, dva mjeseca poslije "promjene agencije".

Iako se radi o poznatoj agenciji, poslije sukoba Džejdona Sanča i Erika ten Haga počeo je da izlazi prljav veš i ovo je samo još jedan dokaz da Mančester junajted ima mnogo većih problema od loših rezultata. Kako će ih riješiti? Vidjjećemo da li je novom promjenom trenera...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC