• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda može i da sačeka - Partizan prvo ide na odmor!

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana još ne razmišlja o Zvezdi jer do srijede ima vremena!

 železničar partizan igor duljaj  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana uspjeli su u Pančevu da savladaju Železničar (2:1) i nakon duge pauze domognu se prvog mjesta na tabeli Superlige! Golovima Mateuša Saldanje i Gajasa Zahida crno-bijeli su osvojili cijeli plijen na gostovanju, a već sada mogu da se okrenu narednom izazovu - najtežoj utakmici u domaćem prvenstvu.

Partizan će u srijedu ugostiti Crvenu zvezdu na svom stadionu, a taj meč mogao bi da ima izuzetan rezultatski značaj za kompletnu šampionsku trku. Ukoliko bi Partizan ostvario pobjedu imao bi čak sedam bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala, što se nije često dešavalo posljednjih godina. Ipak, Igor Duljaj još ne misli o tome.

"Sutra je slobodan dan i od nedjelje se pripremamo za derbi. Da prvo napravimo dobru analizu, vidjećemo", rekao je trener Partizana u prvoj izjavi nakon meča. To znači da će njegovi fudbaleri imati dovoljno vremena za odmor, a kasnije i pripremu pred utakmicu sa Crvenom zvezdom koja je meč osmog kola protiv TSC-a odložila zbog gustog rasporeda.

Što se tiče samog meča u Pančevu, Igor Duljaj je govorio o teškoj utakmici jer su njegovi igrači mislima već bili pripremljeni za Zvezdu. Takođe, bivši as Partizana i reprezentativac zahvalio se navijačima koji su još jednom nosili do pobjede crno-bijele.

"Veoma teška utakmica što se tiče psihe, rekao sam igračima da ne razmišljaju o sljedećoj utakmici, već da je ovo utakmica godine. Mnogi su mislili da smo unaprijed osvojili tri boda, teško smo nalazili rupe, teško je igrati protiv ekipa koje se odlično brane. Vjerujem da je zaslužena pobjeda i hvala publici", rekao je trener Partizana.

Podsjećamo, "vječiti" derbi igra se 27. septembra od 19:00, a crno-bijeli ga dočekuju u mnogo boljem raspoloženju. Ekipa Igora Duljaja nakon sedam odigranih mečeva u domaćem prvenstvu ima 19 osvojenih bodova i dijeli prvo mjesto na tabeli sa TSC-om, jedinim timom koji nisu pobijedili (3:3, u prvom kolu). Sa druge strane, Zvezda je poražena od Voždovca i Čukaričkog, pa sa 15 bodova zauzima tek treću poziciju.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:14
Igor Duljaj, aplauzi navijača
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC