• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTKUD ON OPET U JUNAJTEDU? VRATIO SE I "POKIDAO"! Učio fudbal od Vidića, a u 36. godini pokazao šta je naučio

Velika noć u karijeri igrača koga pamtimo iz mnogo slavnijih dana Mančester junajteda.

 Džoni Evans ponovo zaigrao za Junajted Izvor: Profimedia

Fudbalski veteran iz Sjeverne Irske Džoni Evans poslije osam i po godina zaigrao je kao starter Mančester junajteda i bio jedan od heroja pobjede protiv Barnlija u gostima - 1:0. Nakon što je dao gol koji je poništen, Evans je asistirao Brunu Fernandesu, koji je pogodio za pobjedu majstorskim volej-udarcem.

Evans je odigrao zaista sjajno protiv Barnlija - dobio je sve duele na zemlji, sve duele u vazduhu, 81 put je dodirnuo loptu, osam puta je intervenisao, tri puta je oduzeo protivniku, dva puta iznudio prekršaj, pomogao da se sačuva mreža Junajteda... Zbog svega toga mu je Bruno Fernandes predao svoju nagradu za igrača utakmice poslije meča:

Izvor: Twitter/Screenshot

Gdje je bio Evans sve ove godine? Osim što je za Sjevernu Irsku odigrao čak 104 utakmice, on je prethodnih pet godina proveo u Lesteru, sa kojim je prošle sezone ispao u Čempionšip, gdje Džejmi Vardi i dan-danas vuče "lisice".

Prije toga je od 2015. do 2018. nosio dres Vest Broma, a Junajtedovu opremu prvi put je razdužio 2015. godine. Osam godina kasnije, on je i dalje u stanju da pomogne ekipi i sigurno će menadžer Erik Ten Hag računati na njega i ubuduće. 

Njegov ugovor traje do 30. juna sljedeće godine, odnosno kraja sezone, a zanimljivo je da će u sljedećoj utakmici Junajteda nastupiti čak 200. put za engleskog i evropskog giganta. Pogledajte pregled utakmice Barnlija i Mančester junajteda:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC