• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problemi u Bajernu: Izgubili od trećeligaša, kapiten otišao autom, a to je tek početak

Jedan od kapitena Bajerna ne vidi se u budućnosti u ovom klubu i odbio je da produži ugovor.

 Jozua Kimih ne želi da produži ugovor sa Bajernom Izvor: Markus Fischer / imago sportfotodienst / Profimedia

Samo nekoliko dana pošto je Bajern slavio 8:0 protiv Darmštata u Bundesligi, doživio je poniženje u Kupu Njemačke i to protiv trećeligaša Sarbrikena. Zbog toga je trener Tomas Tuhel na udaru, međutim nije to i jedina glavobolja za Bavarce. Već dugo traje velika nesloga u svlačionici, a nakon ozbiljnog "šamara" u osmini finala protiv trećeligaša, nove probleme zadao je ključni igrač tima Jozua Kimih.

Prema informacijama iz Njemačke, Kimih se nije vratio sa ekipom iz Sarbrikena, nego je otputovao sam, privatnim automobilom. I to nije sve, pošto je odmah otkriveno i kako je odbio da produži ugovor, tako da je demonstrativno želio da privuče i pažnju medija nezrelim potezom i odlaskom od svojih saigrača.

Njegov aktuelni ugovor ističe u ljeto 2025. godine, a nezadovoljan je brojnim stvarima u Bajernu. Prvo je bio nezadovoljan što je Bajern otjerao Julijana Nagelsmana, pošto je bio jedan od igrača koji su stajali uz njega, dok je potom stalno ulazio u konflikte i sa Tomasom Tuhelom. Trener je odmah tražio fudbalera koji će igrati na mjestu zadnjeg veznog, ističući da takvog nema, što je povrijedilo Kimiha koji smatra da je to njegovo najbolje mjesto u timu.

Ipak, ako odluči da ode, Bajern će ga sigurno pustiti na kraju ove sezone, a znamo da su za njega zainteresovani Real Madrid i Barselona, dok neće biti iznenađenje ako ga pozove i Pep Gvardiola. Upravo je kod njega i dobio šansu u Bajernu i pamti se i danas kako je uživao da ga uči da postane bolji fudbaler, pa i odmah nakon osvajanja trofeja na terenu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC