• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković gubi titulu i bjesni na sudije: Poraz u derbiju, crveni i penal, pa bura: Ako bih pričao...

Dejan Stanković vidno nezadovoljan suđenjem u Mađarskoj.

 Dejan Stanković problemi u Ferencvarošu Izvor: Profimedia/Dha / Panoramic

Dejan Stanković ima velikih problema u Ferencvarošu jer njegov klub ima samo jednu pobjedu u posljednjih pet utakmica u domaćem prvenstvu. Da stvar bude gora, Ferencvaroš je izgubio i derbi protiv Pakša (3:2), zbog čega sada za liderom šampionata zaostaje četiri boda, a Stanković je poslije svega bjesnio na sudije.

Tim srpskog trenera ostao je sa igračem manje u 78. minutu, pri rezultatu 2:1 za domaćina, kada je isključen Makreckis, poslije čega je Pakš dobio i penal za 3:1 kojim je riješeno pitanje pobjednika.

"Ako bih komentarisao suđenje, dobio bih suspenziju, pa bih radije prepustio novinarima da ocjenjuju ove sudijske odluke", rekao je Stanković kome je dozlogrdilo zbog nekoliko vezanih kola u kojima je smatrao da je Fradi oštećen.

Iako je sada razlika velika, Stanković ističe da su "izgubili tri boda, a ne titulu", dodajući da je na kraju krajeva zadovoljan igrom svog tima, ali vidjećemo da li su i navijači koji su očekivali mnogo više od ove sezone po dolasku Stankovića, koji je doduše naslijedio tim poslije debakla u Ligi šampiona.

Ferencvaroš inače ima priliku da prezimi u Konferencijskoj ligi pošto je kolo prije kraja sakupio devet bodova. Ispred njih je Fiorentina sa 11 i upravo njoj gostuju na "Frankiju", dok je iza Genk sa šest. Posljednjeplasirani u grupi "F" je Čukarički.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC