• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Leskovcu - Aleksandar Pešić pogodio za Mađare u 98. minutu, u Čukaričkom bijesni na sudiju!

Autor Dragan Šutvić

Kakav meč na novom stadionu "Dubočice", u 5. kolu Konferencijske lige!

 čukarički ferencvaroš Izvor: TV Arena sport/screenshot

Ferencvaroš je pobijedio Čukarički u Leskovcu 2:1 (0:1), poslije velikog preokreta i drame u završnici meča Konferencijske lige!

Aleksandar Pešić, bivši napadač Crvene zvezde, donio je gol za pobjedu Mađara u 98. minutu, poslije čega je otrčao pod tribinu sa navijačima "Fradija" i tamo skinuo dres, pokazavši im dres sa svojim prezimenom i brojem "72". Za to vrijeme, Dejan Stanković, trener Ferencvaroša, utrčao je nakratko u teren i slavio u zagrljaju sa svojim prvim asistentom Nenadom Sakićem, dok su na klupi Čukaričkom kiptili od ljutnje!

Neposredno prije gola Ferencvaroša, trener "brđana" Igor Matić širio je ruke gledajući ka sudiji iz Finske Mohamedu Al Emari, tražeći prekršaj na svom rezervnom napadu Luteru Singu na polovini Ferencvaroša i ukazujući na to da je prošlo predviđenih sedam minuta nadoknade.

Na njegovu žalost, lopta je odmah doletjela pravo kod Pešića, koji je majstorski primio i šutnuo iz okreta sa ivice šesnaesterca, pogodivši donji lijevi ugao. Na taj način, donio je Ferencvarošu ogromnu pobjedu, kojom je tim iz Budimpešte učvrstio svoju drugu poziciju na tabeli, sa devet bodova - dva manje od lidera Fiorentine i tri boda više od trećeplasiranog Genka.

Poslije četiri uzastopna meča bez pobjede u svim takmičenjima, Ferencvaroš će pun samopouzdanja otići iz Leskovca, a za dvije nedjelje će u posljednjem kolu gostovati Fiorentini i imati šansu da se pobjedom protiv Viole u gostima popne na prvo mjesto na kraju grupne faze.

Sa druge strane, "brđani" će se sigurno teško smiriti, posebno zbog činjenice da su imali prednost od 10. minuta i atraktivnog gola Luke Adžića, pa do 83, kada je Norvežanin Kristofer Zarakrijasen izjednačio i najavio dramu, koja se i dogodila. Pogledajte gol odluke.

Aleksandar Pešić Ferencvaroš Čukarički
Izvor: YouTube/TV Arena sport

"Ma, šta da vam kažem, ponosan sam i na momke, odigrali smo jako dobru i kvalitetnu utakmicu. Iskreno, mislim da smo bili bolji, imali smo igrače 2002, 2003, 2004, 2007. godište, pokazali smo karakter, fenomenalnu igru... Bio je čist faul za nas prije Pešićevog gola. Idemo dalje, u nedjelju nas čeka utakmica našeg prvenstva, treba podići ekipu, psihološki da se dignu", rekao je poslije meča za TV Arena sport Igor Matić, trener Čukaričkog.

Čukarički je u opisanoj drami ostao bez prvog boda u Evropi, jer sada ima pet poraza u isto toliko kola Konferencijske lige.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Ovo je pravi primjer sudije koji pokrade jednu malu ekipu, da bi progurao bogatiju u nastavak takmičenja.... Neki Abu Sakib a iz Finske... Tradicionalne fudbalske kolijevke... Sramota za Uefa i bravo za Čuku...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC