• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavni Brazilac pretučen zbog udate žene!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji fudbaler Marselinjo Karioka kidnapovan i pretučen zbog afere!

 marselinjo pretučen zbog udate žene  Izvor: MARIE HIPPENMEYER / AFP / Profimedia

Nekadašnji brazilski fudbaler Marselinjo Karioka (52) nalazi se usred policijske istrage, prenose mediji u toj zemlji. Po informacijama kojima oni za sada raspolažu, bivši napadač i povremeni reprezentativac Brazila kidnapovan je zbog ljubavne afere sa udatom ženom! Sve se odigralo u istočnom dijelu Sao Paula, kada je Karioka privatnim automobilom otišao na žurku.

Ispostavilo se da je tamo Marselinjo Karioka flertovao sa udatom ženom, koja mu je pravila društvo pri odlasku sa zabave. I sam fudbaler potvrdio je u policijskoj stanici da je to razlog za otmicu koja se dogodila kada je krenuo kući. Čim su ga otmičari oslobodili on je slučaj prijavio policiji, a nakon toga su dvije osobe uhapšene!

Karioka se u javnosti pojavio sa ogromnom modricom ispod lijevog oka, što je vjerovatno posljedica sukoba sa otmičarima. Istraga u Brazilu trenutno je u toku i tek će u narednom periodu biti poznato više detalja o kidnapovanju fudbalera koji je svojevremeno postigao gol protiv reprezentacije Jugoslavije.

Marselinjo Karioka je tokom igračkih dana nastupao za Flamengo, Korintijans, Valensiju, ponovo Korintijans, Santos, Gamba Osaku, Vasko da Gamu, Al Nasr, ponovo Vasko, Ajačio, Brazilijense, po treći put Korintijans i na kraju Santo Andre. Nakon profesionalne karijere oprobao se i u fudbalu na pijesku, gdje je igrao za Korintijans, ali to nije potrajalo.

Dres seniorske reprezentacije Brazila obukao je četiri puta i dva puta je bio strijelac. Debitovao je davne 1994. godine protiv Jugoslavije, a protiv ove selekcije odigrao je meč i 1998. godine, kada je taj tim predvodio Milan Živadinović. Na tom meču postigao je svoj prvi gol, drugi je dao dvije nedjelje kasnije na prijateljskoj utakmici protiv Ekvadora, a od nacionalnog tima oprostio se u jedinom takmičarskom meču. U aprilu 2001. godine odigrao je poluvreme protiv Perua u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Više vijesti iz brazilskog fudbala

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC