• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ide iz Zvezde samo pod jednim uslovom! Zvezdan Terzić se oglasio - neka plate ili ništa od transfera!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Da li će Crvena zvezda prodati važnog igrača Rusima? Ovo je uslov!

 FK Crvena zvezda ne da Osmana Bukarija ispod 10 miliona evra Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Prema saznanjima MONDA, FK Crvena zvezda dobila je ponudu Krasnodara od osam miliona evra za napadača Osmana Bukarija. Ruski portal "Sport ekspres" kontaktirao je s tim u vezi generalnog direktora crveno-bijelih, Zvezdana Terzića, a on je dao kratak odgovor: "Ponuda Krasnodara od osam miliona evra? Pustićemo Bukarija za sumu koja nije manja od 10 miliona evra", rekao je Terzić.

Bukari je najnoviji u nizu traženih igrača Zvezde koji bi ove zime mogli da napuste "Marakanu". Prethodno je dogovoren transfer desnog beka Koste Nedeljkovića iz Zvezde u Aston vilu za devet miliona evra, a potom je i nagoviješteno da će napadač Jovan Mijatović u Ameriku za osam miliona uz bonuse, mada se centarforu Zvezde za sada ne seli ni u Rusiju, ni u SAD. Obojica su na pripremama Zvezde na Kipru, dok Bukari u ovom momentu nastupa za Ganu na Afričkom kupu nacija.

On je došao u Zvezdu pretprošlog ljeta, u julu 2022. godine, a za vrijeme boravka na "Marakani" postigao je nekoliko važnih i lijepih golova, poput volej-udarca u derbiju protiv Partizana u Humskoj, golova protiv Mančester sitija i Jang Bojsa, a bio je i strijelac na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. U Zvezdi je dao 22 gola uz 16 asistencija na 64 odigrane utakmice.

Crveno-bijeli kupili su Bukarija iz Genta 2022. godine za tri miliona evra i po svemu sudeći mogli bi da utrostruče taj iznos pri njegovoj prodaji. Prije nego što je došao u Srbiju, Bukari je igrao i za Nant i Trenčin u Slovačkoj, koji je 2018. postao njegov prvi klub u Evropi poslije dolaska iz rodne Gane. U Zvezdi je stekao punu afirmaciju i crveno-bijeli su na dobrom putu da to i naplate.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC