• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rožman nakon trijumfa Širokog Brijega: "Jedan bolan poraz za nas"

Autor Haris Krhalić

Trener Sarajeva Simon Rožman komentarisao je današnji poraz svoga tima.

 simon rožman Izvor: Promo/FK Sarajevo

Fudbaleri Sarajeva doživjeli su poraz na Koševu od ekipe Širokog Brijega rezultatom 1:3. „Bordo“ tim je u prvom dijelu izgledao dosta dobro, ali je drugo poluvrijeme donijelo pravi potop ekipe koju sa klupe predvodi Simon Rožman.

Rožman je nakon utakmice za Arenu sport komentarisao današnji meč, a u prvi plan je stavio maestralan pogodak Daniela Lukić iz 47. minuta koji je bio prekretnica danas.

„Prvo bih čestitao ekipi Širokog Brijega. Što se nas tiče, odigrali smo solidno prvo poluvrijeme, imali nekoliko prilika, oni su se više usredotočili da se brane u prvom dijelu. Nakon toga nas je presjekao taj evrogol. Normalno da kada se stadion okrene protiv tebe da igrači više bježe od lopte nego što idu na nju. Puno toga nije valjalo, mislim da znamo puno bolje i utakmica sigurno nije bila na razini koju smo mi htjeli pokazati“, rekao je Rožman i dodao:

„Vidi se da su sve ekipe puno radile u fazi odbrane, isto kao i mi i onda naravno ko ima više loptu više griješi. Kako god mi želimo ići u tom smjeru, jer inače bolje da sjedimo i jedni i drugi u svom šesnaestercu i čuvamo nulu. Imamo neki put, a danas igrači sigurno nisu odigrali onako kako znaju i jedan bolan poraz za nas.“

Trener Širokog Brijega Dino Skender bio je spriječen da da izjavu s obzirom da su gostujući fudbaleri i cijeli stručni štab odmah nakon zadnjeg sudijskog zvižduka upustili se ka svlačionici zbog tenzija sa navijačima Sarajeva koji su, pored uvreda svome timu, goste „počastili“ sa par topovskih udara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC