• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poljakinja zaludjela Englesku: Muž joj igra za Arsenal, a ona šampionka u mrdanju zadnjicom (FOTO)

Upoznajte zgodnu Klaudiju o kojoj sada priča čitava Engleska zbog zavodljivog plesa.

 Klaudija Kovalčik Kivjor zaludjela Englesku Izvor: Instagram/claudia.redheaded_babe/printscreen

Poljski fudbaler Jakub Kivjor stigao je u Arsenal u januaru 2023. godine iz Specije i mnogi su se pitali da li ima kvalitet za Premijer ligu. Nakon perioda prilagođavanja, Kivjor je dobio priliku da igra sve više, tako da ga u posljednje vrijeme gledamo i na mjestu lijevog beka, iako je prirodno štoper, a njegove dobre partije skrenule su pažnju medijima da se malo pozabave i njegovim privatnim životom.

A, tamo ima i šta da se vidi. Njegova supruga Klaudija Kovalčik Kivjor je "zaludjela" medije kada su otkrili da je zgodna plavuša šampionka u tverkovanju, plesu u kom je u fokusu zadnjica. Tako je i njen Instagram potpuno eksplodirao kada su navijači čuli za nju. Pogledajte kako izgleda zgodna Klaudija:

Interesantno je da je Klaudija stvarno bila šampionka Njemačke u tverkovanju, dok je bila i polufinalista Evropskog prvenstva 2018. godine u disciplini za koju vjerovatno do sada niste ni znali da postoji. Sada je otvorila i svoju školu tverkovanja u kojoj uči ostale djevojke ovom zavodljivom plesu, od čega će sigurno moći još više da zaradi jer dok god je Kivjor standardan u Arsenalu, sve više će se pričati i o njoj.

Što se tiče samog Kivjora, njega je Arteta platio skoro 20 miliona evra i tim potezom je mnoge iznenadio, ali sada kada nedostaje Zinčenko, kada je povrijeđen i Timber, Poljak se odlično pokazao na mjestu lijevog beka. Ove sezone odigrao je ukupno 21 meč i zabilježio je dvije asistencije.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC