• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznati fudbaler zbog žena izgubio ogroman novac: "Bio sam na zadnjem sjedištu sa njih dvije!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nijemac Maks Kruze priznao da je zbog dvije ljepotice ostao bez ranga punog keša.

 Maks Kruze izgubio 75000 evra zbog žena Izvor: Instagram/max.kruse10/printscreen

Nekadašnji njemački fudbaler Maks Kruse (35) danas je srećno oženjen, ali su mu kroz veći dio profesionalne karijere atraktivne žene bile slaba tačka. Još jednom je povremeni njemački reprezentativac sa 14 nastupa u seniorskom timu priznao da je u mladosti pravio svakakve grijehe, a ovog puta otkrio je i da je zbog druženja sa dvije ljepotice na zadnjem sjedištu automobila ostao bez 75.000 evra!

Sve se desilo prije skoro deset godine, kada je Kruze nastupao za Volfsburg. On je dres tog njemačkog kluba nosio u sezoni 2015/16, a bez novca je ostao nakon što je sa prijateljima imao mnogo sreće u jednom kazinu. Ipak, bogatstvo koje je stekao tom prilikom nije dugo bilo u njegovim rukama.

"Sjedio sam na zadnjem sjedištu sa dvije žene, tako da nisam gledao u ranac. Morao sam da sjednem u sredinu i pomislio sam u sebi: 'Stavljanje ranca u prtljažnik nije problem.' Tada sam bio još podložniji ženskom rodu", rekao je Maks i dodao: "Onda smo izašli na doručak, a ja sam zaboravio ranac. Samo sam bio u drugom svijetu. Primijetio sam to tek 45 minuta kasnije nakon što sam htio da platim. Naravno da sam bio iznerviran. Podnio sam prijavu i pokušao da pronađem taksistu. Uzalud!"

Ranac sa novcem nikada nije pronađen, a taksisti je to vjerovatno bio najbolji radni dan u životu. Za Maksa Kruzea bila je to opomena da promijeni način života, pa je golgeter Borusije iz Menhengladbaha, Union Berlina i brojnih drugih klubova morao da se smiri. U decembru 2021. godine oženio se Dilarom, influenserkom i rijaliti zvijezdom u Njemačkoj.

Pogledajte kako ona izgleda:

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC