• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizan je postao kao zadruga!" Rade Bogdanović udario na crno-bijele: Ne znaju ni ko ih vodi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler prokomentarisao dešavanja u Partizanu.

 Rade Bogdanović proziva FK Partizan Izvor: MN Press/RTS/Printscreen

Fudbalski klub Partizan i ovog ljeta će pretrpjeti velike promjene - najavljeno je da po treći put u karijeri na klupu sjeda Aleksandar Stanojević, dovodi novi stručni štab, a sigurno će biti izmjena i u igračkom kadru tima iz Humske. Ipak, nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović nije zadovoljan kako trenutno izgleda situacija u Partizanu.

Po njegovim riječima, Partizan trenutno izgleda kao zadruga u kojoj se ne zna šta je čija odgovornost. Više nema kulta koji je nekada građen na stadionu u Humskoj, gdje su veličanstvene karijere gradili neki od najvećih jugoslovenskih fudbalera svih vremena.

"Totalno su postali neorganizovani, klub koji je pao u zapećak. Takva jedna institucija, one pjesme sa stadiona koje smo slušali, gledali Dragana Mancea, Mocu Vukotića, Nenada Bjekovića i sve ostale. Meni je fudbalski kluba Partizan uz maksimalno poštovanje prema njima, postao kao zadruga. Oni su postali kao neka zadruga. Niti znaju ko ih vodi, ja ne znam ko im je predsjednik. Imaju jako puno problema, dobrim dijelom su sami krivi. Takmičenje je svima zanimljivije, posebno Zvezdi, kada je jak Partizan", rekao je nekadašnji fudbaler tokom gostovanja u emisiji na televiziji "K1".

Rade Bogdanović je o Partizanu kratko govorio i dok je pričao o reprezentaciji Srbije, a tada je kritikovao veliki broj stranaca u najboljim srpskim klubovima. Podsjećamo, Bogdanović je svojevremeno bio reprezentativac Jugoslavije, a na klupskom nivou igrao je za Željezničar iz Sarajeva, Atletiko Madrid, Verder i brojne druge timove.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC