• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Čelsija ustali i počeli da slave gol: Uslijedio je najveći promašaj sezone (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nevjerovatan kiks Marka Gijua koji je imao priliku da se pred navijačima Čelsija na "Stamford bridžu" odmah predstavi golom.

 mark giu iz celsija promasio prazan gol Izvor: Twitter/op39581/Screenshot

Čelsi je uz dosta muke pobijedio Servet (2:0) u prvom meču plej-ofa Konferencijske lige golovima Nkunkua i Maduekea, međutim susret je obilježio Mark Giu (18). Novopridošlica iz Barselone imala je priliku da postigne prvi gol u dresu Čelsija, ali se mladić iz "La Masije" obrukao kao rijetko ko u posljednje vrijeme i već sada se može reći da imamo promašaj sezone.

U 51. minutu iskoristio je grešku golmana Serveta Džeremija Frika i presekao je dodavanje, a zatim je imao priliku da sa pet metara ubaci loptu u praznu mrežu. Nikoga nije bilo oko njega, ali se ponio krajnje nonšalatno i šutirao je u previše ulijevo gdje je pristigao golman i uspio da odbrani svoj gol. Odbila mu se lopta, ali da li od šoka - ili zbog nečeg drugog - nije realizovao ni drugu priliku. Pogledajte kako je to izgledalo:


Srećom po njega, Čelsi je slavio na kraju pošto je Nkunku bio precizan sa "bijele tačke", a Madueke poslije dobre akcije po desnoj strani, tako da će "plavci" na revanš u Švajcarsku sa solidnim kapitalom, vidjećemo da li dovoljnim da se obezbijedi Konferencijska liga poslije više od milijardu evra uloženog novca u pojačanja u posljednje dvije godine.

Za Marka Giua dali su među manjim svotama (oko osam miliona evra), a trener Enco Mareska branio ga je poslije meča i poručio da svi moraju da budu strpljivi sa njim jer je najmlađi u timu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:20
Promašaj Šerif Endiaje na Čukarički - Zvezda
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC