• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Izraela: Moramo zaustaviti Pjanića

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"BiH će igrati brzom distribucijom lopte. Na to se moramo spremiti posebno, zato što znamo da su tehnički veoma jaka ekipa za koju nastupaju igrači iz najjačih evropskih klubova", istakao je selektor Izraela Eli Gutman.

Eli Gutman, selektor fudbalske reprezentacije Izraela kaže da ima jasan recept kako pobijediti Bosnu i Hercegovinu sa kojom će snage odmjeriti u nedjeljnoj utakmici kvalifikacija za EURO 2016 u Haifi.

Zadovoljno "trlja ruke" jer će bh. tim nastupiti bez sjajnih napadača Edina Džeke i Vedada Ibiševića, te naglašava kako će to umnogome olakšati Izraelcima put do cilja, osvajanja važna tri boda u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo koje će se 2016. godine održati u Francuskoj.   

Ipak, i pored činjenice da državni tim BiH u Izrael dolazi igrački oslabljen Gutman tvrdi da se njegovi fudbaleri nikako ne smiju zavarati da će lako doći do trijumfa.  

"Igraće sa pojačanim veznim redom. Moramo zaustaviti Miralema Pjanića i ako to uradimo možemo se nadati najboljem", poručio je Gutman, dodavši:

"Bosna i Hercegovina će nastupiti bez pravog napadača. Oni će igrati sa lažnim špic igračem, te uz brzu distribuciju lopte. Na to se moramo spremiti posebno, zato što znamo da su tehnički veoma jaka ekipa za koju nastupaju igrači iz najjačih evropskih klubova".

Utakmica kvalifikacione grupe B Izrael - BiH igra se u nedjelju na stadionu "Sami Ofer" u Haifi sa početkom u 21:45 sati po lokalnom, odnosno 20:45 sati po srednjoevropskom vremenu.

BiH je do sada odigrala tri meča i ima dva boda, dok je Izrael iz dvije utakmice osvojio svih šest.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC