• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ševčenko oprezan pred duel sa "orlovima": Neću da prognoziram (VIDEO)

Autor w rs

Selektor Ukrajine veruje da će ubedljiv poraz u prethodnom duelu sa njegovom selekcijom biti dodatan motiv srpskim fudbalerima.

 Andrej Ševčenko oprezan pred duel sa "orlovima": Neću da prognoziram (VIDEO) Izvor: MN PRESS

Junski debakl u Ukrajini (0:5) bio je najava da će se tekuće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. neslavno završiti po reprezentaciju Srbije.

"Orlovi" i dalje imaju kakvu-takvu šansu, pošto im je u poslednjem kolu neophodna pobeda nad Ukrajinom u Beogradu (nedelja, 15 časova, "Rajko Mitić"), ali samo uz čudo i neuspeh Portugala u duelu sa Luksemburgom u gostima.

Možda će vas zanimati

Naši fudbaleri, ipak, imaće priliku za popravni kroz baraž, a da bi duel sa Norveškom u martu dočekali u pozitivnoj atmosferi, neophodno je da se revanširaju Ukrajincima za ubedljiv poraz.

Gosti su u Beograd doputovali rasterećni, već obavljenog posla, međutim, Andrej Ševčenko je oprezan.

"Za budućnost nam je bitno da nastavimo sa dobrim igrama, jer ako želimo da nas drugi poštuju, moramo da pobeđujemo bez obzira na to ko je rival. Ispunili smo cilj i osvojili prvo mesto u grupi, ali znamo šta nas čeka protiv Srbije i ozbiljno se pripremamo za ovu utakmicu", izjavio je selektor Ukrajine na konferenciji za medije održanoj na stadionu "Rajko Mitić".

Bivši golgeter nije želeo previše da se osvrće na pomenutih 5:0.

"Taj poraz će svakako biti dodatna motivacija za srpski tim, ali su u kvalifikacijama bodovi bitni. Lepo je kada tako ubedljivo pobedite, ali su ipak najvažnija tri boda. Neću da prognoziram. Ako Srbija bude igrala dobro i pokazala sve što zna, biće nam teško. Ali to je fudbal. Ako je Ukrajina jača i pobedi, znači da smo bolji tim".

Utakmica će biti odigrana bez gostujućih navijača na stadionu.

"Nedostajaće nam podrška sa tribina sigurno, ali tako je odlučeno jer situacija oko svega treba da se smiri. To će preduprediti eventualne konflikte. Veoma poštujemo Srbiju i pripremamo se samo za utakmicu", naveo je Andrej Ševčenko i istakao da njegova ekipa nema problema sa povredama.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC