• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žižović debitovao remijem, povrede veća briga od rezultata

Autor mondo.ba

Zrinjski remizirao sa hrvatskim drugoligašem na mini-pripremama u Međugorju.

Lider druge hrvatske lige Šibenik bio je prvi test Mladena Žižovića na klupi Zrinjskog, a mostarski "plemići" u prijateljskom susretu u Međugorju odigrali su 2:2 sa Šibenčanima.

Iako su fudbaleri Šibenika imali vođstvo 2:0, susret je okončan remijem, a golove za Mostarce u drugom poluvremenu postigli su Čurjurić i Pezer.

Možda će vas zanimati

Zrinjski je igrao u sastavu: Brkić, Kadušić, Gojković, Barbarić, Rugašević, Zlomislić, Rustemović, Mandić, Čurjurić, Tičinović i Kunić, dok su šansu u nastavku dobili: Soldo, Barišić, Uče, Čirjak, Šovšić, Pezer i Lendrić.

Mini-pripreme tokom reprezentativne pauze Žižović je iskoristio da se upozna sa ekipom koju je nedavno preuzeo.

"Ovaj meč poslužio je svrsi, više kao jedan trening, kako bismo vidjeli neke kondicione stvari koje treba da popravimo. Trudićemo se da kroz igru napravimo pomak. Vidjećemo u kakvom stanju su i ova dva povrijeđena igrača. Staniša Mandić požalio se na bolove na kraju utakmice, kao i Dario Rugašević. Više me zabrinulo to nego sama igra. Poslije 0:2 smo se vratili, pokazali volju, htijenje i zalaganje, uz kvalitet koji je bio prisutan, tako da možemo biti zadovoljni", istakao je Žižović za klupsku televiziju.

Test meč sa Šibenikom propustili su od ranije povrijeđeni Miljan Govedarica i Pero Stojkić, koji se i dalje oporavljaju, tako da Žižović ima popriličnih problema sa igračkim kadrom uoči derbija sa Borcem.

Duel sa "crveno-plavim" na programu je poslije reprezentativne pauze, u subotu, 23. novembra od 16 časova, na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC