• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević najavio analize: Nema minulog rada, svi su pod lupom

Autor Jovan Terzić

Pojedine igrače Crvene zvezde čeka dokazivanje u predstojeće četiri utakmice do pauze.

 Superliga-Mladost-Zvezda-Vladan-Milojevic-sportske-vijesti Izvor: MN PRESS

Pauza je blizu, još "samo" četiri prepreke ostale su fudbalerima Crvene zvezde do odlaska na preko potreban zimski odmor.

Najteža će biti 11. decembra u Atini, gdje će se sa Olimpijakosom boriti za "evropsko proljeće", ali idemo redom.

Možda će vas zanimati

Prvi sljedeći rival je Mladost, u sredu od 15 časova u Lučanima.

"Čeka nas jako teško gostovanje. Ekipa Mladosti se konsolidovala u posljednje vrijeme i igra jako dobro. Imaju brze igrače i dobar kontranapad, tako da moramo da budemo maksimalno spremni i koncentrisani. Vidjeli smo u posljednjem našem gostovanju u Lučanima (0:0, revanš polufinala Kupa prošle sezone) koliko umiju da budu čvrsti i nezgodni", najavio je Vladan Milojević na konferenciji za medije pred samo dvojicom novinara - MONDA i Sportskog žurnala.

Zvezdin trener neće moći da računa na sve igrače za ovu utakmicu.

"Imamo problema. La Para ima problem sa leđima, Vulića muči temperatura od Voždovca, Milunović ima virus, Boaći ima tu dobro poznatu povredu već neko vrijeme (istegnuće mišića), tako da vidjećemo danas kakva je situacija. Neki igrači nisu trenirali jer smo htjeli da ih sačuvamo, ali ništa to nije novo za nas...".

Da ih sačuvate za duel sa Olimpijakosom?

"Nije mi u mislima Olimpijakos. Ja sam neko ko je trenutno koncentrisan samo na utakmicu u Lučanima, onda imamo još jednu u prvenstvu (Spartak u subotu), pa ćemo tek onda razmišljati o Olimpijakosu", nije se dao Milojević.

Pomenute tri utakmice, kao i potom protiv Čukaričkog, mogle bi da budu odlučujuće u odluci da li će Zvezda tokom zime zadržati ili probati da proda pojedine igrače.

Izvor: MN PRESS


Potvrdio je to Milojević, međutim, bez otkrivanja imena.

"U sportu nemate minuli rad. Svaki igrač je pod lupom i njegove igre se analiziraju od utakmice do utakmice. Vidjećemo do kraja, na svakom igraču je da pokaže da zaslužuje da bude u Zvezdi".

Nije želio da priča i o navodnim dolascima Topića, Čumić i Lasickasa.

"Ne bih se bavio time, to nisu zvanične informacije koje su potekle od nas. To su novinarske reportaže koje ne bih da komentarišem. U pauzi ćemo sigurno imati analize, ne samo igračkog kadra već svega što smo dosad uradili. Tako da hajde da budemo strpljivi, pa ćete znati više za dvije nedjelje", najavio je Milojević.

Protiv Voždovca (2:0) je u kreaciji Zvezdine igre dobro funkcionisao tandem Marin - Ivanić.

Izvor: MN PRESS


"Zadovoljan sam. Ovdje više pričamo o Ivaniću koji stvarno ima veliki potencijal i treba da ga iskaže, a nije ga još iskazao. Na to ko će kakvu i koliku ulogu imati sutra uticaće i vremenski uslovi, koji vladaju trenutno u Zapadnoj Srbiji. Ima dosta parametara koji će uticati na moj izbor tima za sutra".

Mladost iz Lučana je ljetos promijenila trenera poslije dugo godina. Na klupi više nije Nenad "Neško" Milovanović, ali Milojević nema dilemu da je njegov uticaj na tim i dalje prisutan.

"Neško je ostavio jako veliki pečat i Mladost iz Lučana se vezuje za njegovo ime i njegov rad. Gospodin Stanić koji ga je naslijedio je fudbalski rastao uz njega i sve što možemo da vidimo je kontinuitet igre. Ne bih ja rekao da Neško nije tu. Gospodin Stanić je samo nastavio njegovu filozofiju igre i jako dobro to radi", smatra Zvezdin trener.

Legenda crveno-bijelih, Vladimir Petrović "Pižon", pozvao je navijače da podrže klub:

"Ako bismo imali pun stadion, onda bismo imali i para da kupimo dobre igrače. Zvezdu ko ne voli kad gubi, on onda nije zvezdaš", poručila je četvrta "Zvezdina zvezda".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC