• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinja razbio đak, pa okrenuo na šalu: Proziva Ridigera za slomljena rebra

Autor mondo.rs

Zanimljiva konferencija za medije Žozea Murinja koji je posle poraza od Franka Lamparda govorio o svemu sem o lošoj igri svojih igrača.

Frank Lampard "održao je lekciju" svom nekadašnjem treneru iz Čelsija, legendarnom Žozeu Murinju, čiji je Totenhem odigrao vrlo lošu utakmicu u derbiju kola protiv "plavaca" na svom stadionu - i imao je sreće da izgubi "samo" 2:0 (2:0).

Čelsi je imao "više od igre", stvorio je sijaset šansi, ali nije uspeo da partiju učini ubedljivijom i kroz rezultat, čak ni kada je Totenhem ostao sa desetoricom na terenu.

Možda će vas zanimati

Direktan crveni karton dobio je miroljubivi Hjung-Min Son koji je u 62. minutu namerno kopačkom po stomaku udario Antonija Ridigera, a sudija Entoni Toliver doneo je odluku tek nakon konsultacije sa VAR tehnologijom - koja je potrajala nekoliko minuta.


Utisak je da je Son zaista udario kramponima Ridigera po stomaku, ali i da je nemački štoper "preglumio" u ovoj situaciji, svestan da bi mogao da pomogne svojoj ekipi.

To se uopšte nije dopalo Žozeu Murinju koji je na konferenciji za medije, očekivano, fokus stavio na taj detalj, a ne na činjenicu da je Totenhem tek u 90. minutu prvi put uputio šut u okvir gola besposlenog Kepe Arizabalage.

"Siguran sam da je Ridiger trenutno u bolnici gde mu proveravaju polomljena rebra. Nadam se da će se oporaviti od polomljenih rebara", kazao je gospodin "Specijalni".


Murinjo je kazao i da je Čelsi bio bolji od Totenhema "samo u prvom poluvremenu", dok smatra da su golove dali "na greške, a ne superiornost", dok je uporedio i sistem Franka Lamparda sa onim koji je koristio Antonio Konte.

Na to mu je Frank Lampard odgovorio da "nije ničiji klon", dok su obojica trenera naravno osudili i novi rasistički skandal u Engleskoj kada je meta navijača Totenhema bio Antonio Ridiger. 

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC