• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi čovek na Murinjovoj listi zove se Bubakari Sumare

Autor mondo.rs

U međuvremenu, ostrvski mediji bavili su se (pogađate?) povratku Gareta Bejla na "Vajt hart lejn".

Kada je vlasniku Totenhema predstavljao nove ljude u stručnom štabu uz čiju pomoć će podići posrnulu ekipu u slučaju odlaska Maurisija Poketina, Žoze Murinjo imao je na spisku dvojicu talentovanih momaka iz Lila - o kojima je bilo reči u poslednjoj epizodi podkasta "Sve u 16".

Žoao Sakramento i Nuno Santoš - naravno - prihvatili su poziv koji je usledio i pridružili se zemljaku u severnom Londonu, a sudeći prema pisanju pariskog "L'Ekipa" istim putem već u januaru mogao bi da krene i Bubakari Sumare.

Možda će vas zanimati

Problem bi mogla da predstavlja ljutnja Đerara Lopeza, vlasnika Lila, koji je u novembru oštrom izjavom osudio način na koji je Totenhem pregovarao sa Sakramentom i Santošom.


Ipak, u današnje vreme, teško je pretpostaviti da bi biznismen špansko-francuskog porekla rođen u Luksemburgu mogao da stopira odlazak 20-godišnjeg veziste u klub kakav je Totenhem, za slučaj da Murinjo zaista pošalje direktore u Flandriju na pregovore.

U međuvremenu, ostrvski mediji bavili su se (pogađate?) povratku Gareta Bejla na "Vajt hart lejn".

Kuriozitet je da se radi o momku koji je uveliko odigrao 62 utakmice za klub sa "Pjer-Moroja" od čega svih šest u Ligi šampiona ove sezone. Kao izraziti defanzivac sredine terena, maturant fudbalske škole Pari sen Žermena postigao je samo jedan gol u seniorskoj karijeri.

U isto vreme, on ima već četiri nastupa za "A" reprezentaciju Francuske u kojoj je konkurencija u veznom redu možda i najjača u Evropi.

Murinjo je od novih saradnika svakako mogao da čuje sve što ga zanima o momku senegalskog porekla rođenog 27. februara 1999. u jednom od predgrađa Pariza, Noaziju.

Pitanje je samo kako će se Lopez postaviti.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC