• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problem za Votford: Pet dana, tri važna meča?

Autor mondo.rs

Meč Tranmera i Votforda je trebalo da se odigra večeras, ali to neće biti slučaj. Novi termin uopšte ne odgovara timu iz Premijer lige.

Šest ponovljenih mečeva FA kupa, utakmice timova koji su remizirali u prvim mečevima, bilo je na programu za večeras. Odigraće se pet, pošto teren Tranmera nije u potrebnom stanju za igranje fudbala.

Njima je večeras trebalo da gostuje Votford, ekipa iz Premijer lige koja je značajno podigla formu poslednjih nedelja. to neće biti slučaj i ovaj meč će se odigrati kasnije.

Možda će vas zanimati

Jake kiše uništile su teren Tranmera, a to će više štete naneti gostima. Verovatno se Najdžel Pirson, njegovi saradnici, igrači ili čelnici kluba uopšte nisu obradovali ovakvom razvoju situacije.


Zakazan je novi termin, meč između ova dva tima će se igrati 23. januara. I to nikako ne odgovara ekipi koja će u tom trenutku imati mnogo većih briga. Borba za opstanak u Premijer ligi će biti najbitnija među njima.

Votford će 18. januara dočekati Totenhem u okviru Premijer lige, a tri dana kasnije će igrati protiv Aston Vile, direktnog konkurenta u tom takmičenja. Onaj meč koji ''vredi šest bodova'' biće mnogo bitniji Pirsonu i momcima.

Dva dana nakon te utakmice Votford će ponavljati kup susret protiv niželigaša, a zatim sledi utakmica proiv Evertona koja je na programu prvog dana februara. ''Stršljenovi'' su prethodni prvenstveni meč odigrali u Bornmutu, gde su savladali domaćina (0:3).

Od kako je Najdžel Pirson preuzeo ekipu Votforda, opstanak je mnogo realniji scenario za ovaj klub. Uspeli su da upišu nekoliko dobrih rezultata u nizu i sada su van zone ispadanja u engleskoj eliti.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC