• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sastav Zvezde: Mala dilema u špicu - Stanković zna 11 za derbi!

Autor Milutin Vujičić

Ne očekuje se da Dejan Stanković mnogo menja ekipu koja je do sada i najbolje funkcionisala.

 Sastav Zvezde: Mala dilema u špicu - Stanković zna 11 za derbi! Izvor: MN PRESS

"Znam svih 11 od 11!", odgovorio je Dejan Stanković kao iz topa na pitanje novinara na konferenciji za medije pred 162. "večiti" derbi.

Pitanje se naravno odnosilo na to koliko startera Stanković zna dan pred utakmicu, a ako je bilo dileme pred početak prolećnog dela sezone - u međuvremenu se situacija iskristalisala. Konačne odgovore novi šef stručnog štaba Crvene zvezde znao je i pre poslednjeg treninga.

Možda će vas zanimati

Tome je naravno doprinela situacija na meču protiv Inđije, u kom je Zvezda tek u finišu došla do boda, kao i izveštaj lekara koji je rekao da su svi igrači zdravi.

Tako je Stanković mogao bez poteškoća da izabere ekipu koja će u nedelju (18 časova, Arena Sport) istrčati na megdan Partizanu i revanširati mu se za jedini poraz u dosadašnjem delu takmičenja - kada su crno-beli u septembru slavili 2:0 (0:0).

Pošto trener Zvezde zna tim - naše je samo da pretpostavimo kojih 11 će to biti.

Na metu golmana očekuje se Milan Borjan, koji je imao malih problema sa temperaturom tokom ove nedelje, dok će u zadnjoj liniji igrati četvorka koja se za sada najbolje pokazala.

Marko Gobeljić će zauzeti mesto desnog, a Milan Rodić levog beka, dok će u centru odbrane, posle eksperimenta u Inđiji sa Srđanom Babićem i Radovanom Pankovim, najverovatnije zaigrati iskusniji Nemanja Milunović i Miloš Degenek.

U odnosu na prethodnu utakmicu - očekuje se promena u veznom redu.

Na najodgovornije mesto u timu, na poziciju zadnjeg veznog, trebalo bi da se vrati ovog proleća odlični Dušan Jovančić koji je protiv Inđije odmorio i nije ulazio u igru.

Izvor: MN PRESS

Njegovi saradnici trebalo bi da ostanu isti - Veljko Nikolić i Njegoš Petrović - dok se promene ne očekuju ni na mestima rezervisanim za ofanzivnije igrače. Na desnom krilu očekuje se najbolji strelac tima El Fardu Ben, dok bi levo trebalo da zaigra ovog proleća odlični Željko Gavrić.

Najveća dilema - i verovatno jedina - odnosi se na napadača.

Nijedan od trojice napadača Crvene zvezde nije u naročitoj formi, ali Dejan Stanković čini se najviše veruje Ričmondu Boaćiju koji je propustio Vojvodinu i Inđiju zbog povrede. Ipak, oporavio se u međuvremenu i očekuje se da preuzme mesto predvodnika napada Zvezde.

Ipak, trebalo bi ostaviti mogućnost da šansu dobije i Milan Pavkov, mada je verovatnije da utakmicu počne sa klupe kao i poslednji strelac za Zvezdu u derbijima - Aleksa Vukanović.

Dakle, ovo bi trebalo da bude sastav Crvene zvezde za sutrašnji derbi.

Borjan - Gobeljić, Milunović, Degenek, Rodić - Jovančić, Petrović, Ben, Nikolić, Gavrić - Boaći.

Ostanite uz MONDO tokom čitavog sutrašnjeg dana, pratićemo "večiti" derbi sa stadiona, kao i "u lajvu", očekuju vas "hajlajtsi", fotografije, snimci, izjave...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC