• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napravićemo još bolju, čvršću i jaču reprezentaciju BiH za plasman na EURO!

Autor mondo.ba

Selektor Bosne i Hercegovine Dušan Bajević održao je u četvrtak video-sastanak sa saradnicima na kojem je bilo riječi o radu stručnog štaba u specifičnim uslovima izazvanim pandemijom korona virusa.

 Dušan Bajević - video sastanak stručnog štaba  Izvor: FENA/Harun Muminović

Fudbalski savez BiH je na svom sajtu saopštio da se na sastanku razgovaralo, između ostalog, i o širem spisku potencijalnih kandidata za A selekciju, kao i o nastupima tih igrača u klubovima i ligama koje su nastavile takmičenje.

Razmijenjene su informacije o aktuelnoj situaciji u svim ligama u kojima igraju reprezentativci BiH, standardni i potencijalni, sa posebnim osvrtom na njihovu fizičku pripremu.

Možda će vas zanimati

"Radimo sve što je u našoj moći kako bismo se spremili za te dvije utakmice baraža", rekao je selektor "zmajeva" i dodao:

"Ne dozvoljavamo da nas ova situacija sa korona virusom uspava, već moji saradnici i ja analiziramo šta je najbolje za reprezentaciju i šta trebamo konkretno preduzeti da budemo još čvršći i jači".

Selektor BiH je istakao da su svi usmjereni samo ka jednom cilju a to je plasman na EURO 2020.

"Znamo šta nam je cilj i ozbiljno smo posvećeni tome da ga i ostvarimo. Radimo naš posao, za sada na ovaj način, ali evo polako se otvaraju granice što znači da se otvara mogućnost i za putovanja.Tada ćemo moći provjeriti sve igrače koji pretenduju da budu u krugu kandidata za reprezentaciju. Želimo da napravimo još bolju, čvršću i jaču reprezentaciju i odlučni smo da napravimo rezultat koji će nas odvesti na Evropsko prvenstvo".

Bajević je na kraju dodao da njegovi saradnici imaju zadatak i da prate sve što je vezano za protivničke igrače u baražu, kao i u Ligi nacija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC