• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić mu "izbio" titulu iz džepa, a Grof ga hvali Rusima: Ne boji se...

Autor Milutin Vujičić

Kada je dobio ponudu iz Lokomotive, Nikolić je odmah "okrenuo" Božovića iako su bili u rivalskim klubovima.

 Miodrag-Bozovic-izjava-o-Marko-Nikolic. Izvor: MN PRESS

Lokomotiva iz Moskve objavila je prošlog meseca da će Marko Nikolić i zvanično naslediti legendu kluba Jurija Sjomina, a malo je reći da reakcije javnosti nisu bile pozitivne.

Zbog toga koliko je Sjomin dao Lokomotivi, koju napušta u trenutku kada je klub bio na drugom mestu na tabeli, mnoge fudbalske ličnosti iz Rusije stale su na njegovu stranu, a ni kriv ni dužan - Marko Nikolić prošao je kroz "tiradu" u tamošnjoj javnosti.

Možda će vas zanimati

Njegov kvalitet stavljen je pod znak pitanja, pa će tako Marko Nikolić imati težak zadatak da sve "neverne Tome" uveri da je pravi čovek na pravom mestu.

Andrija Kaluđerović je za MONDO poručio da će Nikoliću posle pritiska koji je imao u srpskom fudbalu sve lakše pasti, a njegov nekadašnji rival sa klupe Crvene zvezde Miodrag Božović otkrio je Rusima da ga ne potcenjuju bez razloga.

"Vrlo dobro ga poznajem. Ima tek 40 godina, ali dugo je u ovoj profesiji", kazao je Božović kome je Nikolić "izbio iz džepa" titulu sa Crvenom zvezdom u sezoni 2016/17.

"Njegov najveći uspeh je kada je pre četiri godine sa Partizanom osvojio 'duplu krunu'. On je veoma ambiciozan trener koji se ne boji da preuzme rizik. Pre nego što je prihvatio ponudu Lokomotive pozvao me je i pitao o klubu, timu, ali i o ruskom fudbalu", ispričao je "Grof" za ruski list "Sport ekspres", pošto je i sam vodio Lokomotivu.

"Grof" je sedeo i na klupi Amkara, Dinama iz Moskve, Rostova, Tule, a sada vodi Krila Sovjetov, pa je vrlo dobro upućen u dešavanja u šestoj najjačoj ligi Evrope.

"Najveći problem za Marka biće da ostvari vezu sa navijačima jer su oni obožavali Sjomina. Sećam se da je i meni bilo teško, na nekim mečevima su i okretali leđa terenu. Ako bude rezultata, onda će mu verovati. To je jedno od nepisanih pravila fudbala", zaključio je Božović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC