• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukinuta suspenzija Drašku Iliću

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Fudbalski savez Republike Srpske ukinuo je odluku, kojom je Draško Ilić doživotno bio suspendovan kao funkcioner", potvrdio je Vico Zeljković, prvi čovjek krovne kuće fudbala Srpske.

 Ukinuta suspenzija Draško Ilič Fudbalski savez Republike Srpske FSRS Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Prije dvije godine, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Republike Srpske (FSRS), tada na čelu sa predsjednikom Milom Kovačevićem, kaznila je Draška Ilića, tadašnjeg predsjednika Područnog fudbalskog saveza Banjaluka zabranom obavljanja ove funkcije u trajanju od godinu dana zbog kršenja Statuta FSRS, da bi kasnije Iliću doživotno zabranjeno obavljanje bilo kakvih funkcija u sportu.

Ipak, dolaskom Vice Zeljkovića na čelo FSRS, mnoge stvari su se promijenile, tako da je odlučeno i da se Iliću ukine suspenzija.

Možda će vas zanimati

"Fudbalski savez Republike Srpske ukinuo je suspenziju, koju je Draško Ilić imao kao funkcioner. Doživotna zabrana obavljanja svih funkcija, na osnovu sankcija bivšeg predsjednika Kovačevića, odnosno Disciplinske komisije Saveza, ukinuta je nakon što je utvrđeno da nije bilo elemanta za takvu odluku, koja nije bila donesena sportski ni zdravim razumom. Sada je ona ukinuta, tako da više nema smetnji da Ilić obavlja funkcije u sportskim organizacijama i klubovima", naglasio je Zeljković.

Predsjednik FSRS naglasio je da bi Ilić svojim iskustvom i znanjem mogao doprinijeti boljem radu Fudbalskog saveza RS, te samom napretku fudbala.

"I na tu temu u budućnosti će biti razgovora između mene i gospodina Ilića, jer je on čovjek koji ima iskustva u fudbalu i određenim savjetima znatno može da pomogne u radu Fudbalskog saveza Republike Srpske, a sutra i Fudbalskog saveza BiH", poručio je prvi čovjek FSRS.

JOŠ O SUKOBU ILIĆA I FSRS

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Katastrofa

Cirkus se nastavlja

Zole

Korupcija na djelu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC