• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobro sam prošao... kako je moglo da bude: Filipović prošao bez preloma posle "đona" Boaćija

Autor Milutin Vujičić

Čuvar mreže TSC-a će biti dobro.

 Dobro sam prošao... kako je moglo da bude: Filipović prošao bez preloma posle "đona" Boaćija Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u nedelju ubedljivo pobedila TSC (5:0), a taj susret je između ostalog obeležila i povreda golmana gostujućeg tima Nenada Filipovića.

Brat supruge čuvara mreže crveno-belih Milana Borjana dobio je "đon" u stomak tokom jednog duela. Ričmond Boaći je želeo da zahvati loptu, a u toj nameri je udario Filipovića koji je odmah pokazao povredu sudiji Đorđiću.

Možda će vas zanimati

Ostao je još nekoliko minuta na terenu, a onda je zamenjen i prevezen u bolnicu gde je zadržan preko noći, a srećom sve je u redu s njim.

"Zadržan sam zbog snimanja i ispitivanja, Bogu hvala da nema preloma rebara već samo kontuzije, imam podlive i hematome na mišićnom delu stomaka i grudi. Dobro sam prošao...kako je moglo da bude", zaključio je Filipović za "Sportski žurnal".

Za taj faul Boaći je dobio žuti karton, sudijski ekspert Igor Radojičić je poručio da je trebalo da bude isključen, a pitanje je kako bi se meč odvijao pošto je Zvezda vodila 1:0.

"Nismo imali svežinu za ovako zahtevnu utakmicu, posle povratka iz Moldavije. S druge strane, Zvezda je bila posebno motivisana", ispričao je Filipović koji se sa TSC-om radovao prvoj evropskoj pobedi protiv Petrokluba.

U drugom kolu će igrati protiv Steaue, dok će danas na žrebu saznati potencijalnog rivala u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Težak je protivnik, vicešampion Rumunije. Dobro je što igramo kod kuće, otud optimistično gledam na prolaz u sledeću rundu. Steaua je lider tamošnjeg prvenstva, što dovoljno govori o kvalitetu, da ne pričam o bogatoj istoriji rumunskog kluba. Reprezentativnu pauzu iskoristićemo za odmor i oporavak igrača kako bismo se adekvatno spremili i velikom protivniku suprotstavili u najboljem izdanju".

(MONDO/Sportski žurnal)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC