• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjiću ostaje samo da se nervira: Posle ubedljivog poraza trener Zvezde iskreno priznao kakve muke muči

Autor Pavle Knežević

Dugo traje, a najteže i najvažnije tek sledi

 dejan-radonjic-kk-crvena-zvezda-ostaje-mi-samo-da-se-nerviram-evroliga-izjava-komentar Izvor: MN PRESS

Pretrpela je Crvena zvezda ubedljiv poraz od Olimpije Milano, u utakmici koja njoj nije ništa značila, a rivalu iz Italije je bila možda i presudna.

Možda će vas zanimati

Ipak, mnogo više od svega Dejana Radonjića brinu povrede. Sada je Kori Volden ispao iz rotacije, povredivši se bukvalno na poslednjem treningu i priključio se Duopu Ritu na listi odsutnih. Zvezdu u četvrtak čeka Makabi, a onda u nedelju jako važan duel u ABA protiv Cedevita Olimpije.

Situacija je jako teška, ali uopšte nije nova, jer crveno-bele muče i korona i povrede i raspored maltene cele sezone.

"Mnogo puta sam pričao o tome i iščekivanjima da na treningu budemo svi. Ovog puta to neću raditi, ostaje mi samo da se nerviram i da mislim kako ćemo da se izvučemo iz ovoga do kraja", rekao je Radonjić.

On je više puta govorio da je situacija sa povredama nešto što treba da se uračuna na samom početku sezone.

"Ali, situacija koja traje već nekoliko meseci je malo frustrirajuća. Prvo korona, pa čekanje, pa povrede, pa raspored koji nas troši… Maltene smo u stanju iščekivanja svakog dana kakva nam je situacija, pa tek onda da pravimo planove. Imamo još dve utakmice u Evroligi, što po brojkama nije puno, ali naš raspored je i te kako zahtevan i moraćemo da pokažemo ekstra napor da izađemo ne toliko loše iz ovog perioda. Posle Evrolige imamo u toj poslednjoj nedelji imamo četiri utakmice u sedam dana", kazao je Radonjić.

Ekipu čeka jedan trening, pa onda sledi Makabi u četvrtak.

"Opterećenje je ono što smo prošli i što nas čeka posle toga, a to je nagomilano i zahteva dobru analizu i nadu da stanje neće biti pogoršano. Traži i neke planove koji moraju dnevno da se prave. Imamo obavezu, jakog protivnika sa jako izraženim kvalitetom… Ali je bitnije da pričamo o nama i tome kako da prevaziđemo situacije kakva je trenutno naša", rekao je Radonjić.

Trener Milana Etore Mesina bio je izuzetno zadovoljan, jer je tim pre ovoga imao dva poraza, a bori se za plej-of i za prednost domaćeg terena.

"Imali smo dva poraza i mislim da su moji igrači danas imali neverovatno samopouzdanje i energiju. U jednom trenutku, pet minuta pre kraja imali smo 24 asistencije i jednu izgubljenu loptu. Mislim da nam je odbrana bila celu utakmicu. Čestitam svim igračima i celom klubu. Treba da budemo ponosni, ali skromni i da vidimo šta će biti do kraja", rekao je Mesina.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC