• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mekano i bez koncentracije - odbrana ispod svakog nivoa: Radonjić o Zvezdinom porazu i još jednoj povredi!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crveno-bijeli su izgubili na gostovanju Megi, a njihov trener je kritikovao loš početak meča.

 dejan radonjić o porazu zvezde od mege Izvor: MN PRESS

Ekipa Dejana Radonjića igraće "majstoricu" i za ovaj šampionski trofej, a taj meč biće odigran u nedjelju, jer su Filip Petrušev, Marko Simonović i ekipa izjednačili u seriji na 1:1.

Možda će vas zanimati

Poslije meča, krilni košarkaš Zvezde Marko Simonović čestitao je Megi i ukazao na jako slab početak crveno-bijelih, tokom kojeg je Mega vodila 35:17.

"Odigrali smo slabo od prvog minuta, loše smo otvorili, oni su bili silno motivisani, pokupili dosta skokova u napadu i od prvog trenutka kontrolisali. Čestitam im na tome, moramo da napravimo dobru analizu i da se dobro spremilo. Siguran sam da ćemo biti spremni", rekao je on za TV Arena sport.

Dejan Radonjić je takođe izjavio da je prva četvrtina bila presudna. Iako se njegov tim u drugoj vratio i poveo, nije imao snagu da to vođstvo i održi.

"Čestitam Megi na pobjedi. Ključni period utakmice je naravno bio sam početak i 10 minuta gdje smo jako mekano i bez koncentracije ušli u meč. Ekipa Mege je bila odlična. Primili smo 35 poena za 10 minuta, do kraja je to bilo drugačije. Dobro je što smo odreagovali na to i uspjeli da dođemo do vođstva, ali u tom drugom dijelu nismo imali dovoljno alatki za puni preokret i za vođstvo, bolju završnicu... Na sve probleme oko povreda ostali smo još bez jednog igrača na poziciji pleja, pa smo morali da se snalazimo tokom meča, a to nije zahvalno. Potrošnja je bila veća nego što je potrebno za ovakav tip utakmica i sistem u kojem se igra, ali ostaje da vidimo u kakvom smo stanju i da bez obzira na to ko bude igrao u sljedećem meču u Pioniru odigramo dovoljno dobro da slavimo. Znamo da će da bude teško", rekao je on.

Radonjić je dodao da nije odlučio samo bolji skok Mege.

"U prvom meču smo mi njih nadskočili, oni nas u drugom. Vrlo interesantno, ali mislim da nije samo taj momenat bio presudan, jer na početku utakmice naša odbrana je bila ispod svakog nivoa", poručio je Zvezdin trener.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC