• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko kaže da to ne utiče, taj laže: Avramović protiv Zvezde eksplodirao, a sada mu je sve lakše

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan od lidera crno-bijelih sa velikim motivom čeka nove utakmice. "Sve to lijepo izgleda, nastaviću u ovom ritmu", poručuje iz Pionira

 aleksa avramović najavio utakmicu sa igokeom Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Pripremajući se za meč protiv Igokee u subotu (19 časova), Partizanov bek Aleksa Avramović priznaje da mu je u ovoj fazi sezone mnogo lakše nego ranije, kada je tražio šuterski ritam. Počev od svoje "eksplozije" protiv Crvene zvezde, na terenu se osjeća drastično bolje i priznaje mu sada sve na terenu izgleda veće, šire, ljepše...

"Očigledno sam malo kuburio sa šutem tokom cijele sezone i to utiče na samopouzdanje. Ko kaže da ne utiče, taj laže. To utiče na samopouzdanje, formu... Kada počneš da ubacuješ sve se mijenja, teren ti je mnogo širi, imaš mnogo više opcija u napadu i lagano je sve sada, kad pričam iz svoje perspektive. Kad imaš samopouzdanje, sve je super", rekao je Avramović u razgovoru za BC Partizan TV.

Možda će vas zanimati

Poslije odlične igre protiv Zvezde protivnici ga bolje skautiraju i obraćaju više pažnje na njega. Avramović kaže da nema problem sa tim. "Nemam nikakvih problema, imam samopouzdanje, sve to lijepo izgleda i nastaviću u u ovom ritmu", objašnjava on.

Sljedeći meč Partizan će odigrati protiv Igokee, koja ga je veoma namučila u prvom dijelu sezone. Crno-bijeli su "prelomili" meč trojkom Alena Smailagića u završnici, mada je malo nedostajalo da tim Dragana Bajića slavi te večeri u Laktašima.

"Oni su odigrali sjajno, naši navijači su nas gurali 40 minuta i na kraju smo uspjeli da napravimo prevagu. Gledali smo na skautingu da je Alenova trojka bila od izuzetnog značaja. Kada uporedimo dvije ekipe od te utakmice, mi imamo Lesora, oni nemaju Starksa, koji im je bio ponajbolji igrač. Ne znam da li se Dalibor (Ilić) oporavio od problema sa petom. Sigurno smo kvalitetniji tim i poslije tri velike utakmice iz koje smo iznijeli tri velike pobjede - Zvezde, Budućnosti i Metropolitana - na nama je da se motivišemo i da izađemo maksimalno spremni pred našu publiku i da nastavimo naš niz."

Aleksa Avramović o Partizan Igokea
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC