• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobra vijest za Partizan, može do prvog mjesta u Evrokupu! Francuzi obradovali crno-bijele, ovo su kalkulacije do kraja!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Vodiće se velika bitka za prvo mjesto i prednost domaćeg terena u Evrokupu.

 Huventud-izgubio-Partizan-moze-do-prvog-mesta-u-Evrokupu Izvor: MNPRESS

Izbacivanje Lokomotive Kubanj iz Evrokupa je vratilo nadu Partizanu da može do prvog mjesta u grupi. Sada je stigla još jedna vijest koja odgovara crno-bijelima. Huventud je pao u Francuskoj i to znači da je sada sve otvoreno u borbi za sam vrh. Da bi se to dogodilo potrebno je da se ispune još dva uslova.

Prvi uslov za to je da španski tim u narednom kolu doživi novi neuspjeh. Tačnije da u Badaloni izgube od Slaska. Ukoliko se to dogodi tim Željka Obradovića će sudbinu držati u svojim rukama. Onda će morati u posljednjem kolu da savladaju Trento u Italiji. Ukoliko poljski tim ne napravi iznenađenje, onda će Huventud ostati na vrhu bez obzira na rezultat u Italiji.

Srpski tim zahvalnost za nadu, poslije trijumfa u Vroclavu, duguje Metropolitanu. Timu koji je ostvario sedmi trijumf na svom terenu. Interesantno je da su jedini poraz doživjeli baš od Partizana. Nisu dozvolili da se to ponovi protiv Huventuda - 86:78 (20:15, 21:25, 24:19, 21:19).

Najefikasniji kod pobjednika bili su Mekre (24, 4as) i Kamings (18, 6as), dok su se na drugoj strani istakli Birgander (16, 8sk) i Pol (12, 3as).

Zbog odluke o izbacivanju Lokomotive Partizan će naredne nedjelje biti slobodan i tada će navijati za Slask u Badaloni (29.03 u 21 čas). Crno-bijeli svoj posljednji meč u ligaškom dijelu igraju 6. aprila protiv Trenta (20 časova).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC