• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neću da se izvinim Srbima, nemam zbog čega! Supruga košarkaša Zvezde napravila buru na Tviteru zbog zastave Ukrajine

Autor Dragan Šutvić

Povela se velika polemika na društvenim mrežama nakon meča u Kaunasu.

 žena erona vajta u svađi sa navijačima na tviteru  Izvor: MN Press/Instagram/aaron_white30/Screenshot

Košarkaši Crvene zvezde dočekani su zvižducima u Kaunasu pošto nisu držali transparent "Stop war" (zaustavite rat), poput igrača Žalgirisa i arbitara evroligaškog meča. Zbog toga se digla velika bura u javnosti, pa su u Hrvatskoj otišli toliko daleko da čak zagovaraju izbacivanje srpskog šampiona iz takmičenja.

U međuvremenu su se oglasili Dejan Radonjić i Luka Mitrović, dok je istupio i američki košarkaš Eron Vajt tvrdivši da im je kao timu "rečeno da ne diraju zastavu", a diskusiju na društvenim mrežama produbila je njegova supruga.

Možda će vas zanimati

Grejs Vajt bila je nezadovoljna što igrači Crvene zvezde nisu nosili zastavu Ukrajine sa pomenutom porukom, pa je ušla u polemiku sa navijačima na Tviteru. Na poruku da je Vajt svojom porukom "bacio cijeli tim pod autobus", Vajtova supruga napisala je da košarkaš nije to uradio već je samo istakao svoje mišljenje.

"Kod mene nema neutralnosti. U potpunosti sam na strani Ukrajine. I morate da budete slobodni da istaknete svoje mišljenje. Ne izvinjavam se Srbima, nemam ni na čemu ni da im se izvinjavam.Vajt nije bacio cijeli tim pod autobus. Ako srpski igrač nije smio da pipne zastavu, onda nije ni trebalo. Ali svi su oni 'pokradeni', oduzeta im je sloboda govora od strane menadžmenta", napisala je Grejs na svom Tviteru prije nego što je "zaključala" profil.

Podsetimo, na utakmici protiv Žalgirisa u Kaunasu na tribinama su viđene i zastave NATO alijanse, što bi moglo da bude ocijenjeno kao provokacija zbog bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine.


Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Ko uošte pita tamo neku ženicu za mišljenje....neka uzme muža pod ruku i pravac Kijev, pa da tamo daje pravu podršku braći Ukrajincima....pačaglu....nena pojma gdje je došla....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC