• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mogao sam da mu otvorim lobanju": Odmah haos u NBA - prljav potez Embida, dvojica skočila da biju (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

U toku noći između utorka i srijede gledali smo prvu NBA utakmicu ove sezone između Bostona i Filadelfije, a susret je obilježila i velika gužva na terenu.

 Tuča u NBA ligi Embid Smart Braun Izvor: Twitter/Bleacher Report/Screeenshot

Dugo smo čekali i na kraju dočekakli - u toku noći između utorka i srijede vratila se NBA liga. U prvom susretu gledali smo odličan okršaj Bostona i Filadelfije, timova od kojih se mnogo očekuje na Istoku i o čemu ste već mogli da slušate u MONDO podkastu "Šesta lična", a prvi derbi sezone pripao je Seltiksima. Iako im je prvi trener Ime Udoka suspendovan do kraja sezone, Boston je savladao Filadelfiju 126:117 i najavio da bi opet do finala...

Blistave partije pružili su Džejlin Braun i Džejson Tejtum sa po 35 poena, toliko je imao i "mršavi" Džejms Harden na drugoj strani, međutim meč je obilježila i prva tuča ove sezone i to početkom drugog poluvremena.

Embid (26 poena) je došao do defanzivnog skoka nakon promašaja Tejtuma, ali uporni Markus Smart pokušao je da se "dočepa" lopte i pored toga. Bio je na Embidovim leđima, potom ga je snažni centar odgurnuo "zarobivši" mu ruku, a nakon što je Smart završio na parketu - skoro je i izgažen i zbog toga je nastala velika gužva.

Kada je Braun prišao da se obračuna sa Embidom, snažni centar je pao na parket, potom je i Smart skočio na košarkaša Filadelfije, da bi se tek tada njegovi saigrači setili da dođu da ga brane. Prvi među njima Harden.

"Mogao sam da mu otvorim lobanju, ali nisam", poručio je bijesni Smart nakon utakmice i dodao da je sudija loše vidio čitavu situaciju u kojoj je mogao da nastrada: "Moja ruka je bila zaglavljena i pokušao je da je polomi, a onda samo ja dobijem tehničku. A svi su vidjeli šta se desilo...".

Pogledajte napetu situaciju na meču Bostona i Filadelfije između Embida, Smarta i Brauna:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC