• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panterovih 0/10? To je najmanji problem! Željka Obradovića naljutile greške crno-bijelih: Apsolutno nisam zadovoljan!

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana otkrio šta je zamjerio ekipi u pobjedi protiv Mornara u Baru.

 željko obradović nezadovoljan nakon pobjede nad mornarom  Izvor: YouTube/KK Mornar Barsko zlato/MN Press

Partizan je ubjedljivo pobijedio Mornar (62:83)  derbiju kola ABA lige, ali trener crno-bijelih Željko Obradović je poslije utakmice više govorio o onome što mu se nije svidjelo u igri ekipe.

"Mislim da smo zahvaljujući agresivnosti u odbrani dosta toga napravili, to je na momente izgledalo veoma dobro, ali bilo je i loših trenutaka. Apsolutno nisam zadovoljan našom igrom u napadu, igrali smo nervozno, pravili nevjerovatne odluke i o tome ćemo da razgovaramo na prvom sljedećem treningu", počeo je Obradović.

Možda će vas zanimati

Kapiten Partizana Kevin Panter nije imao svoje veče, jer je promašio svih 10 šuteva iz igre i nije se "upisao" u Baru, ali "Žoc" je poslije utakmice naglasio da njegovi promašaji nisu bili problem na koji je aludirao.

"Vjerovali ili ne, a to sam rekao i cijelom timu, on je sve uradio rezonski, on je najmanji problem bio na ovoj utakmici što se tiče napada. To su sve otvoreni šutevi. Ostali su imali problem sa odlukama, nerezonskim šutevima, u fazi kontranapada, sa odlukama kada se dodaje lopta, iz skoka, četiri faula u napadu... Sve su to i te kako bitne stvari. Ne samo Panter, svaki igrač kad ima izgrađenu situaciju neka šutira. To više nije njegov problem, već moj problem kao trenera", dodao je trener Partizana.

On je bio upitan i za igru mladog centra Balše Koprivice.

"Balša je dio utakmice odigrao veoma dobro, ali još mora neke stvari da prepozna bolje. On je taj koji će u svakoj situaciji biti taj koji će da pomaže igračima. Problem je kad iz nekog drugog razloga ne prati loptu, a ova igra ne može da se igra ako ne pratiš loptu. Tu su njegovi problemi. Inače je odigrao dobru utakmicu, slažem se", objasnio je Željko Obradović.

Uz zahvalnost domaćima na gostoprimstvu, Obradović je poveo tim nazad u Beograd, gdje će crno-bijeli u četvrtak igrati protiv Žalgirisa u Areni.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC