• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kampaco u Partizanu? Oglasio se agent NBA plejmejkera - evo šta je istina o dolasku Argentinca u Beogradu!

Autor Dragan Šutvić

Agent argentinskog plejmejkera David Karo pričao je o potencijalnom dolasku u Partizan.

 šta je istina o dolasku fakunda kampaca u partizan  Izvor: MN Press/Twitter/screenshot/FlyByKnite

Fakundo Kampaco u Partizanu! Ova vijest odjeknula je kao prava "bomba" kada se pojavila priča o interesovanju srpskog kluba, sada je o tome otvoreno pričao njegov agent David Karo. Argentinskog plejmejkera su poslije odlaska iz Denvera tražili mnogi klubovi, neki i iz Evrope poput Reala i Fenerbahčea, a onda su se pojavile priče oko dolaska u redove crno-bijelih. O svemu tome progovorio je i njegov menadžer.

"Sve spekulacije oko toga su smiješne. Uz svo dužno poštovanje svima, ali priča o Partizanu nema nikakvog smisla. Niti smo ih kontaktirali niti je bilo ko od njih nas kontaktirao. Dolazak u Evropu je uvek bio plan B za Fakunda, htio je da ostane tamo. U Evropi postoji samo pet klubova koji mogu da mu ponude platu koju ima, svi znamo koji su to klubovi", rekao je Karo za argentinski portal "BasketPlus" i potvrdio riječi Željka Obradovića sa konferencije za medije poslije meča sa Armanijem u Evroligi.

Poslije dugih pregovora i čekanja Kampaco je pronašao klub, potpisao je za Dalas i tako će ponovo sarađivati sa Lukom Dončićem, kao što je bio slučaj u Madridu.

"Faku nam je rekao da je njegov prioritet NBA liga. Dončić ga odlično poznaje i zna šta sve on donosi timu, ali nije Luka bio ključan faktor. Naravno, pomoglo je to što je rekao dobre stvari o njemu, ali je glavnu riječ imao trener Džejson Kid. Čekalo se malo duže, jer su morali da riješe status nekoliko igrača, ali su Mavsi od starta bili jasni da traže plejmejkera i najviše im se svidio Kampaco", zaključio je Karo.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC