• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizan će dati igrače reprezentaciji!" Mijailović: Savez nas molio, svi mogu u nacionalni tim iako je Evroliga

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik Partizana najavio da će se selektoru Pešiću odazvati svi domaći košarkaši iz Partizana

 Ostoja Mijailović potvrdio da će Partizan dati igrače reprezentaciji Srbije Izvor: MN PRESS

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović poručio je da će crno-bijeli dati reprezentaciji sve srpske igrače za utakmicu protiv Velike Britanije 11. novembra, u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. Dan prije tog meča, Partizan će igrati protiv Olimpijakosa u Atini.

"Prije nekoliko dana sam dobio pismo od predsjednika Saveza, Danilovića, gdje nas mole da KK Partizan podrži selektora i reprezentaciju, jer nam dolazi jako važna utakmica protiv Velike Britanije. Nažalost, od nje zavisi da li ćemo otići na Svjetsko prvenstvo ili ne, a ona se poklapa sa našom utakmicom u Evroligi protiv Olimpijakosa", rekao je Mijailović u srijedu, prilikom potpisa sponzorskog ugovora sa kompanijom NIS.

"Orlovi" će u novembarskim utakmicama protiv Velike Britanije i Turske (14. novembra) imati imperativ pobjede, a selektor Svetislav Pešić moći će da pozove igrače na koje je već računao, poput Danila Anđušića (koga nije ovog ljeta uvrstio u nacionalni tim), Uroša Trifunovića, Balše Koprivice, a tu su i Tristan Vukčević i Kevin Panter, koji ima srpski pasoš i rado bi igrao za nacionalni tim. Sa druge strane, Aleksa Avramović i Alen Smailagić, takođe reprezentativci, i dalje su povrijeđeni.

"Moram da kažem sa ovog mjesta da je KK Partizan sve ove godine davao snažnu podršku reprezentaciji, uvijek je svim selektorima davao sve srpske igrače da pomognu reprezentaciji i tako će biti i ovaj put, bez obzira na to što imamo važnu utakmicu protiv Olimpijakosa i pokušavamo da ostvarimo što bolji rezultat u Evroligi. I ovog puta ćemo biti na raspolaganju selektoru i reprezentaciji, da joj pomognemo da se kvalifikuje za Svjetsko prvenstvo, jer je to važno za cjelokupnu naciju i za državu, koja ulaže dosta novca u sport. Mi ćemo se boriti svim raspoloživim snagama da dobijemo meč protiv Olimpijakosa, jer dugujemo zahvalnost našim navijačima. Podsjećam, ostvarili smo rekord u istoriji Evrolige, sa 11.500 prodatih sezonskih karata i imamo veliku obavezu prema navijačima i hvala im jer ih je uvijek između 15 i 20 hiljada u Areni", rekao je Mijailović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC