• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija pokrenula istragu protiv NBA košarkaša: Tukao maloljetnika, divljao u striptiz klubu, sad je kažnjen!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Memfis je udaljio Dža Moranta iz tima, a ovo bi mogao da bude samo početak nevolja za plejmejkera Grizlija.

 Otvorena istraga protiv Dža Morenta Izvor: Profimedia

Policija Kolorada je zvanično otvorila istragu protiv Dža Moranta nakon serije skandala koje je izazvao najbolji košarkaš Memfis Grizlija. On je prvo tokom partije basketa pretukao 17-godišnjaka i prijetio mu pištoljem, da bi kasnije na društvenim mrežama uživo strimovao snimak iz striptiz kluba na kome vidno pijan maše oružjem!

Da stvar bude gora, američki mediji navode da je između dva incidenta iskusni centar Stiven Adams sazvao sastanak igrača Memfisa i da je kompletan tim razgovarao sa Morantom o njegovom ponašanju. Očigledno, nije pomoglo da ga smire i samo nekoliko dana nakon prvog, desio se i drugi skandal. 

Sada je policija Glendejla potvrdila da se incident desio u jednom baru blizu Denvera, u oblasti poznatoj po striptiz klubovima i šoping centrima. Mjesto na kome je Morant mahao pištoljem zove se "Šotgan Vili" i navodno je "bar za muškarce", u principu striptiz klub. Navodno je Morant u problemu jer je prekršio više zakona, između ostalog i zakone o nošenju i posjedovanju oružja.

U Koloradu je dozvoljeno nošenje oružja, ali je ilegalno nositi oružje kada ste pod uticajem alkohola. Sa druge strane pravila NBA nalažu da je nedozvoljeno da igrač nosi oružje dok je sa timom, na utakmici ili na putovanju. Trenutno je Morant udaljen iz tima dok se istraga NBA i policije ne završi, što predstavlja veliki problem za Memfis.

Pred kraj regularne sezone Grizliji se bore za drugo mjesto na Zapadu, a veliki broj timova im dišu za vratom i Morant je neophodan ekipi što prije. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC