• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZGUBIO OD JOKIĆA, PA UDARIO DVIJE ŽENE STOLICOM! Skandal u plejofu, policija morala da reaguje (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Najbolji igrač Minesote Entoni Edvards izgubio je živce nakon poraza od Nikole Jokića i Denvera.

 Entoni Edvards udario dvije žene  Izvor: Youtube/ Chaz NBA/Screenshot

Minesota je ispala od Denvera u prvoj rundi plejofa NBA lige, a najbolji košarkaši ovog tima to nisu dobro podnijeli. Mladi 21-godišnji Entoni Edvards se poslije pete utakmice, koju je Denver dobio 112:109 i tako se našao u polufinalu Zapada, našao na sudu. 

Razlog za to je što je udario dvije žene stolicom kada je izlazio sa terena i utrčavao u svlačionicu. Nakon sjajne serije koju je odigrao, ali i serije u kojoj nije imao adekvatnu pomoć saigrača, Edvards je bio bijesan, a kada je video kako udara dvije žene stolicom izašao u javnost našao se u velikom problemu. Prve informacije su govorile da su u pitanju dva radnika obezbjeđenja koje je Edvards udario, ali se ispostavilo da to nije istina. 

Prema navodima policije Denvera dve žene koje je udario stolicom rade u areni, a pretrpjele su povrede i tužile Edvardsa za napad. Prema zakonu u državi Kolorado za ovako nešto jemoguća kazna zatvora do 18 mjeseci. Pogledajte šta se desilo:

Entoni Edvards udara stolicom ženu
Izvor: YouTube/Chaz NBA

Edvards će sada morati na saslušanje u junu, a njegov tim je u zvaničnoj izjavi naglasio da su "u procesu sakupljanja još informacija i neće komentarisati situaciju za sada." Sa druge strane Harvi Stajnberg, Edvardsov advokat, je naglasio da ne može da shvati za šta je njegov klijent optužen. 

"Kada se utakmica završila Entonijev izlazak sa terena je bio djelimično zaklonjen stolicom koju je on pomjerio kako bi je stavio tri koraka pored. Kako se na videu vidi Entoni ni na koga nije potegao stolicu i naravno da nije htio nikoga da povrijedi", naveo je on. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC