• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN NE MOŽE DA VRATI OGNJENA JARAMAZA: Javio se direktor Bajerna: "Čitao sam svašta, od toga nema ništa"

Možda bi Ognjen Jaramaz bio idealan dodatak timu Željka Obradovića, ali Marko Pešić tvrdi da se to neće desiti.

 Ognjen Jaramaz se neće vratiti Partizan Izvor: MN PRESS

Rastanak Partizana i Ognjena Jaramaza u ljeto 2021. godine teško je pao navijačima crno-bijelih. Momak iz Kruševca uvijek je davao maksimum u dresu voljenog kluba, bio je spreman i za dokazivanje u Evroligi, ali umjesto da u najjačem takmičenju zaigra kao član srpskog kluba preselio se u Bajern iz Minhena. Sada, kada se sve glasnije priča o ekipama za narednu sezonu, Jaramaz je postao jedna od opcija za Partizan.

Ipak, to neće ići baš glatko. Direktor Bavaraca Marko Pešić demantovao je da će sjajni bek koji povremeno nastupa za reprezentaciju Srbije pojačati Partizan. Po njegovim riječima, Ognjen ima još godinu dana ugovora u Njemačkoj i taj ugovor će odraditi do kraja jer je veoma bitan za tim koji će naredne sezone voditi Pablo Laso.

"Čitao sam i ja razne stvari u novinama, ali od toga nema ništa. Jaramaz ima ugovor za sljedeću sezonu, a Lučić na još dvije sezone. Mediji pišu, ali lično ništa konkretno ne znam o tome. Imamo srž tima koju čine njemački igrači jer u Bundesligi moramo da imamo šestoricu domaćih košarkaša. Tu imamo kontinuitet, za šta je Lučić veoma bitan. Upravo smo u fazi analize sa Pablom Lasom, našim novim trenerom. Siguran sam da ćemo imati određeni ‘fejs-lifting’ tima, ali koliko će promjene biti i koja ćemo pojačanja dovesti trenutno je veoma teško reći. Definitivno će biti nekih promjena", jasan je Marko Pešić.

Podsjećamo, Ognjen je na početku seniorske karijere igrao za ekipu Mege, odakle je tokom jedne sezone bio pozajmljen u Smederevo. Uslijedio je San Pablo Burgos, pa Partizan i na kraju Bajern iz Minhena čiji je član od leta 2021. godine. Njegov stariji brat Nemanja takođe je košarkaš i od timova u regionu igrao je za Megu, Partizan, Budućnost iz Podgorice i FMP.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC