• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRVA BOMBA EVROPSKE KOŠARKE! "Novi Željko" stigao u Panatinaikos, sad se čekaju transferi Vildoze i Egzuma!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ergin Ataman je i zvanično novi trener Panatinaikosa i potpisao je ugovor na dvije sezone.

 Ergin Ataman novi trener Panatinaikosa Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

Počelo je građenje novog drim tima u evropskoj košarci! Dugo je svašta bombastično najavljivao Panatinaikos, a ništa se na terenu nije dešavalo, a sada je tome kraj. Ozvaničena je saradnja sa Erginom Atamanom, koji je sa "zelenima" potpisao dvogodišnji ugovor! 

Dugo se pričalo o ovome, a dovođenje dvostrukog prvaka Evrope sa Efesom dovoljno govori kakve su ambicije u budućnosti. Panatinaikos ne uspijeva ni u Grčkoj ni u Evropi da dođe do titula pored Olimpijakosa koji dominira, a Ataman ne bi dolazio da ambicije nisu velike. Kao što je ranije pomenuo, on u Atini hoće da bude "novi Željko Obradović". 

"Istina je da smo pričali i jedino što mogu da vam kažem je da imam dobar osjećaj povodom toga. Imali smo iskrene razgovore i sve što mogu da kažem da na osnovu povratne informacije koju sam dobio - mogu da budem optimista. Mogu i da kažem da ako budem napuštao Efes, Panatinaikos će biti za mene prva opcija. Ako budem došao u Panatinaikos, želim da budem njihov novi Željko Obradović", rekao je Ataman nedavno, a to se sada ostvarilo. 

Ovo je sada samo početak slaganja kockica i očekuje se da će turski stručnjak malo koga zadržati za sljedeću sezonu. Nedavno smo čuli da odmah po završetku finalne serije ABA lige Panatinaikos želi da dovede Dantea Egzuma u svoje redove, a ranije se mnogo pisalo o prelasku Luke Vildoze iz redova Crvene zvezde u Atinu. Pominjan je i povratak nekadašnjeg kapitena Janisa Papapetrua u sastav "zelenih". 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC