• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIJE SVEGA, JA NISAM BIO NA NIVOU! Nikola Milutinov se oglasio: Niko sem nas i trenera nije vjerovao...

Srpski centar se oglasio o porazu u finalu Mundobasketa

 Nikola Milutinov finale izjave Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji titulu prvaka sveta, jer je u finalu izgubila od Njemačke. Veliki dio posla u borbi za zlato rivali Srbije ostvarili su tako što su kontrolisali igru "orlova" pod košem, gdje je Nikola Milutinov teško nalazio rješenja. Nakon što je uz Bogdana bio lider ekipe na Mundobasketu, u utakmici za titulu dao je samo dva poena, uz četiri skoka i četiri asistencije. Poslije utakmice je rekao da je morao bolje.

"Prije svega ja nisam bio na nivou na kojem sam bio cijelog turnira i mnogo mi je teško zbog toga. Srebro je veliki uspjeh, mislim da niko nije vjerovao. Pokazali smo timsku igru kroz cijeli turnir i ostali smo zajedno. Ni srebro nije loše", rekao je Milutinov novinarima u miks-zoni.

Na konstatacija da su se Nijemci dobro spremili za njega, srpski centar je klimnuo glavom. "Udvajali su me, pokušavao sam da nađem sebe, ritam, nisam to uspijevao kroz cijelu utakmicu, ali šta je - tu je, moram da nastavim da radim bolje i da se spremim za sljedeću godinu"

Nijemci iskustvo? "Oni su imali svoj najbolji tim, sve igrače, cijeli turnir su odigrali odlično, zasluženo su došli do zlatne medalje i nadamo se da ćemo sljedeće godine napraviti korak više"

"Niko sem nas igrača i trenera vjerovatno nije vjerovao da može da se ostvari ovako nešto. Samo treba da radimo i da vjerujemo u sebe", dodao je jedan od najboljih centara u Evropi, koji će biti oslonac igre reprezentacije i narednih sezona.

Pogledajte

02:16
Nikola Milutinov
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC