• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan oborio rekord Evrolige! Ostoja Mijailović otkrio koliko su zaradili

Autor Mladen Šolak

Predsjednik Partizana otkrio sve detalje prodaje sezonskih karata.

 Partizan oborio rekord Evrolige za sezonske ulaznice Izvor: MN PRESS

KK Partizan je oborio rekord u prodaji sezonskih ulaznica - prodao je 16.124 sezonske karte. To je u četvrtak na konferenciji za novinare objavio predsjednik kluba Ostoja Mijailović.

"Velika vijest i danas sam htio da podijelim sa vama. U toku dana zaključujemo prodaju sezonskih karata. Ova sezona je rekordna za sve klubove u Evropi, a samim tim i za naš klub. Danas smo u toku dana zaključili prodaju, prodali smo 16.124 sezonske karte. Ne znam da li će ikad iko dostići ovaj rekord. Hvala navijačima koji nas podržavaju. Premašili su očekivanja u budžetskom dijelu. Prihod od tih karata je 690 miliona dinara bruto".

"Takođe, ostavili smo kontigent karata navijačima koji neće posjećivati svaku utakmicu da mogu da kupe dnevne karte. Nijedna karta nije podijeljena besplatno, isključivo karte koje su date kao za socijalne slučajeve, sponzorske karte kojih je jako malo i ima ih nekoliko stotina. Preko 2.000 karata kupila je Južna tribina. Ovo je veliki dio budžeta za narednu sezonu, na tome treba da se zasniva naša budućnost"

"Moram da se obratim ljudima koji su imali probleme u proceduri prodaje, morali smo da promijenimo tiketing provajdera po svaku cijenu. Kad smo promijenili, izabrali smo nove dvije kompanije, ušli smo u sukob sa starim provajderom i nije želio da nam da bazu naših korisnika. Tu je nastao veliki problem i ljudi treba da imaju razumijevanja zašto je bilo tehničkih problema. Zamislite koliko je bilo teško kad nismo imali bazu korisnika vlasnika prošlosezonskih karata, već smo morali sve opet da registrujemo, da provjerimo ko ima popust i upućujem izvinjenje svima koji su imali veliku nepriliku prilikom kupovine tih karata", rekao je Ostoja Mijailović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC