• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović o navijačima iz Republike Srpske: "Dođite, podržite!"

Autor Dušan Ninković

Ekipa Crvene zvezde gostuje Igokei, a prvi meč najavili su Duško Ivanović i Branko Lazić.

 Duško Ivanović Zvezda Igokea najava Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otputovali su za Banjaluku pred utakmicu koju će u subotu odigrati u Laktašima sa ekipom Igokee na startu nove sezone ABA lige. Utakmica u dvorani u Laktašima igra se u subotu od 20 časova, a ovo će biti 28. duel dva kluba u regionalnom takmičenju - crveno-bijeli su do sada bili ubjedljivi i imaju skor 19:8.

Ipak, gostovanje u Laktašima za Zvezdu neće biti lako - ekipa Vladimira Jovanovića značajno je jača nego prethodne sezone, pa Duško Ivanović i njegov tim moraju biti na oprezu u prvoj rundi nove sezone regionalne lige. Iskusni trener najavio je meč kojim će početi njegova druga sezona u Crvenoj zvezdi.

"Gostovanje Igokei je težak početak sezone u ABA ligi protiv ekipe koja je odlično formirana sa iskusnim i dobrim igračima. Tim koji je popunjen na svim pozicijama, sa odličnim spot ap šuterima. Uostalom, pokazali su u utakmicama tokom priprema da se radi o vrlo ozbiljnoj ekipi, i čeka nas težak posao. Znam da u Republici Srpskoj ima mnogo navijača Crvene zvezde i pozivam ih da dođu i pruže nam podršku u ovoj utakmici“ rekao je trener crveno-bijelih.

Takođe, meč u Laktašima najavio je i kapiten Branko Lazić.

"Gostovanje Igokei nikada nije bila laka utakmica, posebno sada u okolnostima kada se postepeno uigravamo i kada će nam biti potrebno vrijeme da budemo na nivou na kome želimo. Igokea je sastavila vrlo dobru ekipu u kojoj je puno iskusnih kvalitetnih igrača, na svakoj poziciji imaju dobra rješenja, i nema sumnje da nas čeka teška utakmica. Kao i svake godine, pozivam naše navijače, a ima ih zaista mnogo u Banjaluci i Republici Srpskoj, da dođu u što većem broju i pomognu nam da krenemo sa pobjedom u novu sezonu".

Ekipa Crvene zvezde se odmah po završetku utakmice u subotu uveče vraća za Beograd i počinje sa pripremama za beogradsku i Evroligašku premijeru protiv ASVEL-a. Taj susret na programu je u četvrtak od 19 časova u Beogradskoj areni.

Cijena ulaznica za ovaj meč iznosiće 40 KM.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC