• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O novom imidžu NBA superstara priča cijeli svijet!

Autor Dragan Šutvić

Američki koašrkaš Džimi Batler šokirao pred početak nove sezone u NBA ligi.

 džimi batler novi imidž Izvor: Twitter/NBA/printscreen

NBA timovi su obavili uobičajeno druženje sa medijima pred početak nove sezone - Nikola Jokić se glupirao i zabavljao sve prisutne, a u Majamiju je bilo dovoljno samo da se pojavi Džimi Batler kako bi spektakl bio zagarantovan. Jedan od najboljih igrača u ligi i čovjek koji drastično podigne formu kada počnu utakmice u plej-ofu opet je sve šokirao svojim imidžom jer je ovog puta ušao u svoju "emo" fazu!

Sa pirsingom na obrvi, minđušom na usni i ispeglanom kosom koja mu skoro pa pada na ramena Džimi Batler je bio ubjedljivo najzanimljivija figura tokom razgovora igrača i medija u NBA ligi. Američki bek inače koristi "Medija dej" svake godine da napravi neki potez koji će se pamtiti i prepričavati, a ovog puta otišao je i korak dalje. Čini se da niko nije bio spreman za ovakvo izdanje prve zvijezde Majami Hita! Pogledajte kakav se pojavio pred medijima: 

"Veoma sam emotivan trenutno i ovo je moje emotivno stanje, sviđa mi se. Ovo sam ja. Ovako se osjećam", rekao je Džimi, prije nego što je cijeli svijet počeo da priča o njegovom novom izgledu. Pojedini saigrači počeli su da peckaju Batlera zbog izgleda koji je predstavio svijetu, ali on je imao spreman odgovor. "Ovo je moja Noć vještica", rekao je Džimi, poredeći Medija dej sa praznikom tokom kojeg se Amerikanci kostimiraju.

Ipak, bilo je prostora i za malo ozbiljnosti od strane Džimija Batlera. Bek koji je poznat po svom izuzetno takmičarskom stavu najavio je šampionsku titulu. "Ove godine ćemo biti u finalu, ali za razliku od prošle sezone sada ćemo i osvojiti titulu", istakao je najbolji igrač tima sa Floride.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC