• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simonović otkrio šta Duško zamjera igračima

Autor Nemanja Stanojčić

Marko Simonović pred meč sa Žalgirisom pričao je o igri Crvene zvezde, formi, Duškovim zamjerkama...

 Simonović otkrio šta Ivanović zamjera košarkašima Zvezde Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Marko Simonović (24) odlično se pokazao na evroligaškom debiju. U pobjedi Crvene zvezde Meridianbet protiv Asvela imao je savršen učinak, bez promašaja, dao je 14 poena (4/4 za dva, 2/2 za tri). Nada se da bi nešto slično mogao da ponovi i na prvom ovosezonskom gostovanju u elitnom takmičenju, protiv Žalgirisa u Kaunasu.

Upoznat je sa kvalitetima rivala, iako je igrao samo jedan meč, na pripremama na Kipru kada je poslije drame srpski tim izgubio. 

"Očekuje nas težak meč, Žalgiris igra čvrsto i jako na fizičkom aspektu, to je ekipa koja dugo igra u istom sastavu, promijenili su minimalan broj igrača, imaju iste principe u igri što je plus za njih. Mi smo poslije Cedevite imali dva treninga, uspjeli smo da se pripremimo. U četvrtak putujemo, treniraćemo tamo, pa igramo u petak."

Osvrnuo se zatim na perfektan košgeterski učinak iz prve runde. "Volio bih da nastavim u tom ritmu. Taj meč bio je dobar i za mene i za tim, nadam se da ćemo tako nastaviti. Trudiću se da dam maksimum u svakom meču. Vidi se da funkcionišemo sve bolje, naredne utakmice pokazaće da smo se dobro uklopili i da ćemo nastaviti u ovom ritmu."

I pored odličnog starta i u ABA i Evroligi Duško Ivanović ima određene zamjerke.

"Generalno igramo dobro, ali ima dosta detalja na kojima moramo da radimo, posebno defanzivno. Treba da se fokusiramo na te stvari koje trener traži od nas, radimo dobro, to će doći vremenom."

Za kraj je govorio o svom uklapanju u tim. "Osjećam se super, posebno kada igramo ovako dobro, saigrači su me prihvatili, sa svima imam dobar odnos, nadam se da će da se nastavi tako i da će da se prenese na teren kao i do sada", zaključio je Simonović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC