• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši trener Igokee m:tel stigao u KLS!

Autor Dragan Šutvić

Bivši trener Partizana, Mege i Budućnosti Vlade Jovanović na novom zadatku.

 vlada jovanović novi trener spartaka  Izvor: MN PRESS

Košarkaši Spartaka iz Subotice poraženi su na Zlatiboru u okviru Košarkaške lige Srbije, a to je bio povod i za veliku promjenu u klubu. Poznati trener Boško Đokić potvrdio je u prvoj izjavi nakon meča da napušta tim kojem želi sve najbolje u budućnosti, a zatim je na severu Srbije eksplodirala bomba - nekadašnji trener Partizana Vlade Jovanović (50) predvodiće ekipu u nastavku sezone!

Jovanović je punih pet godina bio pomoćnik u seniorskom timu Partizana, a zatim je i samostalno vodio crno-bijele tokom dvije sezone. Uslijedili su poslovi u Donjecku i Igokei, zatim ponovo uloga pomoćnika, ali ovog puta u Lokomotivi Kubanj, gdje je radio i kao trener mlađih selekcija i kao prvi trener seniorske ekipe. Kasnije je sjedio na klupi Šenžena, Mege i Budućnosti, pa je jasno da u Suboticu donosi ogromno iskustvo.

Subotičani nakon šest doigranih kola u Košarkaškoj ligi Srbije imaju učinak 3-3 i zauzimaju tek devetu poziciju na tabeli, što nije ni blizu velikih ambicija koje su postavljene na početku sezone. Spartaku je bila neophodna promjena kako bi u narednim mečevima zaigrao bolje i domogao se samog vrha tabele - na sjeveru Srbije se nadaju da bi Spartak iz Subotice u bliskoj budućnosti mogao da postane učesnik regionalne ABA lige!

Jovanović je sa ekipom Partizana osvojio ABA ligu u sezoni 2010/11, a po dva puta je bio šampion i osvajač Kupa Srbije. Takođe, kao glavni trener bio je šampion Bosne i Hercegovine dok je trenirao Igokeu. Tokom rada u stručnom štabu Partizana, u istorijskim godinama za crno-bijele, Jovanović je kao pomoćni trener osvojio 12 trofeja. U ulozi pomoćnika ima i jedan Kup Rusije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC